Eu iubesc melodiile lu'i EVANESCENCE asta pentru ca imi place vocea ei,daca am ceva pe suflet sau sunt nervoasa melodiile ei ma indeparteaza de aceste stari,ascultand aceste melodii pot gandi limpede si ralaxat, melodiile ei ma releaxeaza, pur si simplu imi spala sufletul.vocea ei e asa pura:Xo iubesc:Ximi place rocku'l
Oh da! Adooorr Evanescence! Toate melodiile sunt geniale! Hmm. sa argumentez. pai in general ador symphonic rock. si pur si simplu imi place.... Felicitari pentru gusturile muzicale!
Prima melodie este foarte frumoasa deoarece are un ritm lent si mie imi plac foarte mult genurile astea de melodii. Funda?
Amandoua melodiile sunt rock si poate de asta nu asculta apropriatii tai. Poate ei asculta alt gen de muzica. Nu trebuie sa te deranjeze chestia asta si nici nu trebuie sa ti se para ciudat. Unele melodii de.ale lui Evanescence imi plac si mie si nu ma intereseaza ce cred altii. ^_^
Nu imi plac, deoarece sunt foarte lente si sumbre. Mai nimanui nu le plac melodiile astea si in plus sunt ROCK.