| smileysmiley a întrebat:

happy Am si eu cateva intrebari la care daca stiti va rog sa`mi raspundeti big grin
1. >= Ce noutati despre Miley Cyrus mai stiti [2010]
2. >= La filmul "The Last Song" s`au terminat filmarile? Se gaseste filmul cu subtitrare?
3. >= Piese noi de ale lui Miley Cyrus [2010]. Parca am auzit ca lanseaza si un album cu Jonas, sau ceva de genu, sau deja l-a lansat? Sau cateva piese?
4. >= Melodia cantata de Miley Cyrus "Past it on" este gata? Sau pe net sunt numai niste secvente din melodia care va aparea?
5. >= Filmul Camp Rock 2 care ii are ca protagonisti pe Joe jonas si pe Demi Lovato va aparea anul acesta la televizor? Macar a aparut pe net cu subtitrare?
6. >= In prezent, miley cyrus are vreun iubit? Daca da, cum il cheama?
7. >= Se stie ceva despre High School Musical 4? Am inteles ca va fi lansat in 2010, sau nu stiu. Voi ce stiti despre?
8. >= Era vorba ca va aparea in vara anului 2009 H2O 3...in care Emma pleaca si vine alta fata in trio... ce stiti despre?

Ma scuzati ca pun atatea intreberi, sa nu credeti ca sunt obsedata laughing dar pur si simplu am auzit niste zvonuri pe care nu le cred concret...pana nu aflutongue
Pentru cei care nu suportati, sau nu sunteti fani, va rog sa va abtineti din orice fel de comentat...Multumescwinking

6 răspunsuri:
| User a răspuns:

Seara Miley, noaptea Miley, dimineata Miley iar.laughing
Chiar nu v-ati plictisit de Milica asta?

| HappyPills a răspuns:

Ca tot e vorba de miley,
ce s-a intamplat cu fata ei in poza asta?
http://images.teamsugar.com/......view_2.jpg
=))

| smileysmiley explică:

Paul am zis fara rautati la cei care n`o suporta sau la cei care nu sunt fani, nu inteleg daca vedeti subiectul miley de ce mai intrati si comentati? fiecare cu gusturile propriiwinking

Happy Pills...nu inteleg... ce are poza aia? E o poza normala thinking

| GiuliaTamas a răspuns:

1. A aparut la premiile grammy
2.As vrea eubig grin filmul apare pe 2 aprilie in usa si pe 17 mai la noi
3.straight face nu stiam de asta
4.ha? nu vrei sa zici send it on? asta a aprut deja dar cea ce vrei tu sa zici nu exista
5.deloc nimic!
6. DA liam hemsworth
7.habar n-am

| thegreatgatsby a răspuns:

1. Miley filmeaza pentru Hannah Montana 4 care va aparea la TV in martie.
2.Filmarile la The Last Song s-au terminat, iar filmul are premiera in aprilie.
3.Nu a lansat nimic
4.Nu
5.Camp Rock 2 va aparea la TV in primavara.
6.Liam Hemsworth
7.Nu e adevarat
8. A aparut in UK in octombrie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A aparut viva hight school musical