| WatswovskyvonAle a întrebat:

am si eu o intrebare. Ce gen de muzica ascultati de obicei? daca se poate pe langa gen si o melodie a trupei/cantaretului preferat e si mai bine. vreau sa incerc ceva nou.big grinVa rog. cei care ascultati manele sa nu imi recomandati. fara suparare dar.straight facestraight facestiti ce vreau sa zic.

8 răspunsuri:
| UNfriendLY a răspuns:

Eu ascult house-dance
Edward Maya, Inna, Play & Win, Akcent, David Deejay, Morandi, Morris, Tom Boxer, Deepcentral, Activ, Fly Project, Dj project

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Black eyed peas :
-I Gotta Felling
-My Hums
-Boom Boom Pow
Ma relaxeaza laughing
Deepcentral featuring Miss DJ Vika Jigulina - High

| Paula_1292 a răspuns:

Rock :X

Skillet: don; t wake me, hero, monster
My chemical romance: teenagers
Green day, boulevard of broken dreams, 21 guns
Breaking Benjamin:the diary of Jane
Simple plan:take my hand

...
Fundaa ceva? big grin

| Izu.Punk a răspuns:

Jesse McCartney : It's Over, Because You Live, Just So You Know, Why don't you kiss her
Sum 41: Pieces, Fat Lip, Hell Song, Over My Head
Blink 182: I Miss You, All the Small Things, I'm Lost Without You, adam's song, dammit, carousel
FABER DRIVE : When I'm With You, Second Chance, G-Get Up And Dance!

| AlanaGlowey a răspuns:

Pai eu ascult muzica pentru fete emo ca is emo am si am 14 ani as vrea sa fiu mai mare imi place muzica rok si pop fuarte putin manelele deloc ascult blaxy girl if you fel my love

| bxxt a răspuns:

Nu suport manelele, imi place muzica linistita.depinde de ocazie...imi place taylor swift-white horse, breathe(mai ales daca esti trist), luke benward-get up, si ca doi copii-de george I. daca sunt vesela ascult justin bieber, hi-cu(da muzica mai tare), puya, sean paul(hold my hand). sper sa-ti placa.

| diana_6081 a răspuns:

Eu ascult pop.
Incearca: Michael Jackson-D. S., Tabloid junkie, Privacy, Little Susie... daca iti place Bill sunt sigura ca-ti vor placea si melodiile asteahee hee

| Helvete a răspuns:

In general ascult punk. Nu am sa enumar toate trupele pe care le ascult, ci doar cateva, cu cate o melodie:
The Sex Pistols- Anarchy in the UK
The Ramones- Do you remember
Anti-Flag- Death of a nation
Oxymoron- Anti
Bad Religion- Broken
Manifest- Cine te crezi
Minor Threat- Straight edge
Social Distortion- I was wrong
NOFX- Electricity
Casualties- Made in NYC
Pe langa asta, mai ascult ska:
Mad Caddies- Souls for sale