| smileysmiley a întrebat:

Am stat astazi si mi-am adus aminte de o formatie veche :X parca se numea ceva de genu ELEI thinking daca nu ma insel big grin
mi-am adus aminte de o melodie ceva de genu "Ochii tai mi-amintesc cat de mult ne iubeam, si cum ca 2 copii in brate ne stramgeam, mi-amintesc cum imi spuneai ca ma iubesti, si nu inteleg acum de ce ma parasesti, traiesc inconjurat doar de oameni rai, si tot ce`mi amintesc acum sunt ochii tai"
Era formatia aia bestiala a copilariei mele :X ELEI, sau nu stiu cum.
Cine poate sa`mi dea si mie un site cu melodiile lor, sau un link unde le pot asculta online.
Am cautat pe youtube si n`am gasit crying
Va rog ajutati`ma... mi-e dor de melodiile lor
Urgent!
fundita :X

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=PoTZs7gT9sg

trupa se numeste : L. A.

si mie imi placeau f f mult cum canta :x :x
am cautat si eu melodiile lor :) le poti downloada si de pe youtube cu youtube downloader;)

8 răspunsuri:
| Bianca_4346 a răspuns:

Doamne cat imi placeaulove struck eu visam la Liviu Varciulaughingparca'mi si aduc aminte cum stateam in sufragerie cu ditai casetofonu in brate si cantam: Ochii tai mi-amintesc cat de mult ne iubeam si aparea fratemiu din camera cealalta si radealaughingcopii...Doamne ce vremurilaughing Poti lua melodiile dupa youtube. ti'a zis deja omidaaa cumwinking

| Bianca_4346 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=PoTZs7gT9sg
http://www.youtube.com/watch?v=cCv5DDWnRhk&feature=related

N'am gasit decat 2:( daca gasesc casetele din '99:))ca pe atunci a aparut mel ''ochii tai''. parca:))iti mai zic melodii

| mary_1175 a răspuns:

Cum naiba sa gasesti trupa daca u ai scris elei sa se pronunta dar se scrie L. A.

| TheBrainiac a răspuns:

Cauta pe dc++!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti praf se scrie L. A. dar la tara se zice elei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pacat nu erau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este formatia ele este liviu varciu
sh app il ador da nu gasesc melodia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ador smyley imi place cum canti am fost de revelion la concertul tau.mi-a placut foarte mult