Nu tuturor le place, fiindca unii nu sunt capabili sa ajunga la mesajul melodiilor rock.E o muzica pentru un anumit gen de oameni si sunt sigur, ca cei care asculta sunt mandrii de alegerea lor.Si eu ascult rock dar foarte rar.
Ii cunosti tu pe toti ascultatorii de rock ca sa poti spune ca nu ar fi satanisti?
Si chiar si asa,care-i legatura intre religie si muzica,mereu am crezut ca genul asta de conceptie "ascultatori de rock nu sunt satanisti" este o porcarie,exista o gramada de ascultatori de rock,satanisti,cum exista la fel o gramada de ascultatori de rock crestini, islamisti etc...
Unii chiar sunt, si totusi ce-i gresit in asta? m-am saturat de curvele astea (fie feminine sau masculine.) ce condamna satanistii fara sa aiba habar ce presupune sa fi satanist.
Ave Satanas!
Eu nu ascult rock dar nu cred a este asa de rau, daca el nu spuporta rockari asa cum esti tu sa se desparte de tine nimeni nu este perfect cladit cum vrea partenerul sau daca te iubeste va accepta rockul. Apasa aici si ia in sema: https://www.facebook.com/....../photo.php daca ar fi in problema ta ar suna cam asa: Asta e viata mea, fac ce vreau, nu ti place? Despartete de mine. Daca sa asculti rock este totul pentru tine nu renunta la asta! Eu cant si daca mi ar cere cineva sa nu mai cant nu as accepta nici daca mi as pierde prietenul (nu am prieten).
Unii sunt, altii nu.
Si eu am un coleg care a zis ca rockerii sunt niste handicapati.
Nu imi pasa parerea nimanui atata timp cat ascult genul asta cu placere.
Fi indiferenta de parerea lui ..Fiecare cu ce-i gen de muzica ii place si punct.
marcelcuceritorul întreabă: