| pepenerosu a întrebat:

Buna:) As dori sa-mi cumpar bilete pentru scorpions la categoria "golden circle " cu 100 de lei.insa din pacate vad ca nu pot alege aceasta optiune online si nu inteleg de ce! S-au epuizat biletele sau inca nu s-au pus in vanzare? Si de asemenea as vrea sa-mi spuneti daca stiti daca se vand bilete si in alte locuri.gen "germanos", "diverta". nu stiu, cum se vindeau si la alte concerte, si nu doar online. Aici e linkul, mersi:)
http://www.myticket.ro/......pions.html

3 răspunsuri:
| radu1969 a răspuns:

Eu am vazut in site ca nu exista vanzare pe Golden Circle DOAR pentru ziua de 8 ceea ce nu e corect, le-am scris, nu mi-au raspuns.
Exista Golden Circle de 150 lei pentru ambele zile la vanzare dar pe mine nu ma intereseaza Smokie.
100 lei doar pentru scorpions mi se pare o suma corecta

| gradinaru00 a răspuns:

Da s-au epuizat biletele pentru scorpions la golden circle, in schimb, daca mai esti interesat iti dau abonamentul meu pe ambele concerte (scorpions in 8, iar in 9 smokie), tot la golden circle cu 150 lei.

| Dragos_9326 a răspuns:

Detin eu 2 bilete la scorpions TRIBUNA 1 la pretul real le dau pentru ca trebuie sa plec.Le-am achizitionat dar nu pot sa mai stau sa vad concertul. URGENT nr tel0747387697