Da de fapt imi place foarte mult de miley cyrus sau hannah montana tot aia e
Nu prea-nu imi place Miley Cyrus.
@ AndrusKanu, te ajut , pana atunci sa srangem mebrii grupului, dar ce vrea sa insemne "R. I. P hanna montana"?
@AndrusKanu-le da` ce-ti veni mah? buna aia cu RIP .
In opinia mea, Hannah Montana-Miley Cyrus [alias] nu este decat o simpla tipa care a bombardat mintiile copiilor cu varste cup intre 4 si 9 ani. altceva mai vrei? Nu, nu as vrea. [nici pe RBD nu le-am suferit]
Offff~x(...de la un timp sunt prea frecvente intrebarile despre Hannah Montana-Miley Cyrus...
Dupa ce ca este cea mai boghata adolescenta, mai are si siteul acela pentru. fani in care trebuie sa dai ogramada de bani pentru. a intra. Aveti dreptate, daca Miley vine in Romania R. I. P Miley si nu in sensul bun.
P. S:Inainte era vedeta mea preferata
Ma da ati inebunit toti cu asta./?
oricum e cea mai bogata adolescenta din lume... tasu a fost cineva la vremea lui
Dacă o să mă întâlnesc cu hanna montana, o să fie întrebări de genul: "R. I. P hanna montana"
@cami ştii cât te ador?
Mă dispera sorumea cu RBD acum 2 ani, făceam spume când se uita toată ziua la TV în direct şi în reluare şi asculta numai RBD...
În engleză se spune Rest in Peace, dar RIP e de fapt în latină şi înseamnă Requiescat in Pace (odihnească-se în pace).
Da nu te gandesti esti putin cam...copilorasa,cu intrebari cu genu acesta nu o sa vin logic!
Ancuta5678 întreabă: