| Marymi2002 a întrebat:

As vrea sa cant la pian de una singura fara profesori enervanti.Am 14 ani si am mai cantat la pian, dar din cauza ca nu mi-au placut profesorii am renuntat.Si tot din cauza asta de fiecare data parintii imi tot reproseaza cand vad pe cineva cantand la pian ca de ce nu am vrut sa continui,ca era spre binele meu si ma fac sa ma simt nasol, chiar daca le spun ca nu suportam profesoara.De fiecare data cand ma duceam trebuia sa plec de la scoala obosita si cu nervii la pamant, iar acolo profesoara ma tot enerva si nu mai putem sa fac fata. Trecand peste povestea asta mie chiar imi place muzica, cum ureche muzicala si imi doresc foarte mult sa cant la pian de una singura.Va rog daca cumva stiti un site sau tutoriale in care pot invata sa cant la pian, puteti sa mi le recomandati!

2 răspunsuri:
| Ironwin a răspuns:

Cam ce vrei tu este imposibil, este ca si cum ai invata sa inoti de pe internet fara sa intri in apa happy, nu te supara dar nu merge, trebuie sa cauti un profesor mai intelegator. Succes.

| EmivDemi a răspuns:

Depinde si unde stai... Poti sa imi spui unde stai si iti recomand niste profesorii din zona aceea. Eu cant la vioara, am luat doar 8 lecti si cant foarte bine si la pian am luat 5 si cant din prima cu mana dreapta. Poti incerca si alte instrumente, prima oara mie nu mia palcut viaora dar dupa 3 lectii am lasat pianul si am cantat numai la vioara. Am facutpian si vioara cu acelasi profesor. Imi spui unde stai si iti recomand niste profesori