Nu crezi ca e cam mult 1500 de lei? Daca vrea sa se lase dupa 2 luni sau ceva de genul? Flame sau Hora la 600? Cu 600 poti lua chitare mult mai bune.
Tin sa te anunt ca am o ARIA acustica pe care am luat-o cu 400, acum e 250, si o Ibanez electrica de 900, si sunt foarte multumit de amandoua. Nu-ti trebuie 1500 de lei ca sa iei o chitara buna. Nu e deloc indicat pentru un incepator sa dea atatia bani pe o chitara.
Fata mea, nu te mai uita ma la masuri, lasa-le dracu, iti trebuie o chitara 4/4 si gata. Daca vrei chitara buna, pune vreo 1500 de lei, iti recomand ce vrei tu. Daca nu te pricepi, nu te apuca sa cumperi flame sau hora la 600 lei, intreaba pe cineva care stie.
Ea a zis ca vrea o chitara buna, i-am zis un pret orientativ pentru o chitara buna. Una la 400 de lei nu e niciun sfert din una la 1500.Eu nu i-as recomanda in niciun caz una la 1500, dar daca vrea una buna, n-am ce face.Degeaba ti se par tie chitarele la 250 de lei Mesia, nu ai ureche dezvoltata mai mult ca sigur, dar nu doar asta conteaza, ci si micile detalii (sau mai mari). Si am zis eu sa-si ia flame sau hora la 600? I-am zis "NU te apuca sa cumperi flame sau hora la 600 lei".Si chitara aia electrica probabil e un Gio, sau ma-nsel? Pai ma tata, daca tu zici ca si aia suna bine...N-am ce sa-ti fac, poate are un prieten de-al tau o chitara gen vintage v100, un gibson de care-o fi, sa vezi si tu care-i diferenta, dar daca n-ai urechea formata, nici aici n-o sa observi diferente, si o sa zici ca aia suna la fel ca gibsonul...De fapt, nu inteleg de ce exista chitare mai scumpe, daca astea la 900 de lei sunt bune.
Nu cred ca esti in masura sa-mi judeci urechea. Am avut ocazia sa cant si pe un Vintage, si pe un PRS, si pe un Fender Stratocaster. Vad diferenta dintre ele si Ibanezul meu (care, da, e un Gio) de la o posta. Ceea ce am vrut eu sa spun este ca astea nu-s chitare potrivite PENTRU UN INCEPATOR. Ti-a cerut o chitara buna. In traducere, o chitara potrivita pentru incepatori. Revin la ceea ce spuneam. Dupa logica ta, decat sa-si ia o chitara de 300 de lei si sa nu planga prea mult dupa bani in cazul in care descopera in cateva saptamani ca muzica nu-i pentru el, e mai bine sa-si ia o chitara de 1500, asa, orbeste, nu? Ca neah, Gio nu-s bune de nimic pentru incepatori.
Si n-am zis ca i-ai fi recomandat Hora sau Flame la 600 de lei, dar 600 de lei nu e nici pe departe pretul reprezentativ pentru o Hora sau un Flame.
Nu am zis ca astea ieftine sunt cele mai bune chitare. Am spus ca astea la care ma refer sunt decente si potrivite pentru un incepator. Fa diferenta intre Ibanez Gio care sunt chitare decente si Harley Benton, care sunt lemne de foc.
Ea a cerut o chitara buna, daca tie o chitara buna inseamna una pentru incepatori, e clar."Ti-a cerut o chitara buna. In traducere, o chitara potrivita pentru incepatori.".Sa stii si tu ce-ai zis.O chitara buna nu e aia la 200 de lei, si sunt perfect de-acord ca nu ii trebuie o chitara de 1500 lei pentru inceput, nici nu ar avea rost, dar din moment ce-a cerut o chitara buna, si nu una de incepatori, i-am spus un buget pentru o chitara buna.Nu inteleg de ce mi-ati sarit in cap, tu, care am vazut ca stii cate ceva, si maimutoiul ala.Cred ca tu doar n-ai inteles ce-am, nu pari un prost, eu i-am zis un buget pentru o chitara buna, asta a cerut ea.Si in legatura cu Hora sau Flame, tocmai asta i-am zis, sa nu se apuce sa cumpere una din asta la 600 de lei, pur si simplu nu merita.Pentru asta chuiar nu stiu de ce-am discutat.
Ma refeream, o chitara buna in cazul ei e una potrivita pentru incepatori. Cred ca la asta se referea si ea. Oricum, am inteles ce vrei sa spui.
Nu crezi ca e cam mult 1500 de lei? Daca vrea sa se lase dupa 2 luni sau ceva de genul? Flame sau Hora la 600? Cu 600 poti lua chitare mult mai bune.
Tin sa te anunt ca am o ARIA acustica pe care am luat-o cu 400, acum e 250, si o Ibanez electrica de 900, si sunt foarte multumit de amandoua. Nu-ti trebuie 1500 de lei ca sa iei o chitara buna. Nu e deloc indicat pentru un incepator sa dea atatia bani pe o chitara.
La ce puteam sa ma astept de la un pustan de 15 ani...Nu cred ca are rost sa continuam discutia, din moment d.p.d.v. al capacitatii mintale nu facem parte din aceeasi specie...Dar na, totusi facem, desi nu-mi pot explica (,) cum.
Ma faci analfabet cand esti un frustrat de 15 anisori? Vai de capul tau, zi-i lui mamica-ta sa-ti dea tata sa sugi.
Depinde,ce intaltme ai daca cumva ai mai mult de 1.80 o s-a ti se potriveasca, acum eu ce s-a spun daca iti place ia-ti-o!
Cat de cand aveam 1, 50 la chiare 4/4, de fapt, n-am cantat niciodata pe una mai mica si n-am avut nicio problema.
Salut am 15 ani si iti sugerez sa iti iei una 4/4 dar acustica nu electrica acustica la clasica e foarte greu...
Daca ai 15 ani ce? Ma rog, nu conteaza asta, dar pentru 15 ani ai niste idei total gresite, sa nu mai vorbesc de gramatica. Electrica ce are daca isi ia? Si la clasica de ce e foarte greu? Daca-i pui corzi de nylon unei acustice, dintr-odata se face mai grea de cantat? Sau daca-i pui corzi de fier unei clasice e mai usor de cantat? Nu va inteleg...
Esti noob?
Presupun ca tu asta crezi, explica de ce...
Woww paii...va multumesc pentru raspunsuri ....nu stiu cine merita funda ma gandesc ..ehh cei care s'au certat uff sa stiti ca ru nu am habar de absolut nimic despre chitari eu am zdranganit ynunde la un prieten si am zis sa incerc si eu si nu sunt nebuna sa dau in jur de 1500 lei pe o chitara de inceput poate pe viitor daca o sa vreau sa ma afirm prin aceasta arta vreau o chitara clasica si sunt dispusa sa dau pana in 500 de lei pentru prima deci o sa imi cumpar o chitaara 4/4 clasica cu 3 corzi de nylon si 3 metalice sau cum s'or numii
Horia6629 întreabă: