Si mie imi place sa cant,dar de cate ori deschid gura parca m-ar strange cineva de gat,asa ca prefer sa cant doar in baie sau in camera mea, ca nu poluez fonic, nu de alta.
Daca tu ai intr-adevar voce, atunci nu te lasa, continua sa faci ceea ce-ti place.
Cum sa iti raspundem la intrebare cand noi nici macar nu te-am auzit cantand? Multor fetite le-au venit ideea asta sa gaseasca alinare pe TPU daca in viata reala nu sunt apreciate de prestatia lor.Si cum sa te lasi de cantat cand tu nici macar n-ai inceput? Sa nu imi spui ca adori sa canti si deja te vezi cineva,oricare are dreptul la propria opinie si crede-ma,daca majoritatea te descurajeaza,inseamna ca e si vina ta,unul singur care nu te place n-ar fi ceva,dar deja mai multi care au aceeasi parere despre tine... Ca sa te implici mai mult in acest domeniu,iti trebuie mai intai o aprobare concreta de la un profesor ca tu poti canta, iar din ce ai relatat mai sus, tu care crezi ca va fi raspunsul? Sa nu mai vorbesc de zeci de ore de canto, de exersare si aprofundare, de concursuri si de jurati... nici nu sti ce te astepta.
Oricum viseaza in continuare...