| Ad3lyna_8426 a întrebat:

Buna!
As vrea sa intreb ceva:Ce credeti despre Lady Gaga?
:-\:-\

Răspuns Câştigător
| m0renita a răspuns:

Eu pot sa spun ca sunt o fana inraita Lady GaGa love struck... Imi plac mult melodiile ei [toate], nu este o melodie care sa nu imi placa... si stilul vestimentar [ chiar daca nu l.as adopta].

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu-mi place!

| shadovv a răspuns:

Muzica comerciala numai buna de aruncatwinking

| Aℓida a răspuns:

Sper sa nu-mi sara toti fanii ei in cap...nu imi mai place asa de mult ca inainte sad

| DidiChanx3 a răspuns:

Pai sincer imi place de ea intr-un fel are o oce super si imi plac toate melodiile de la poker face pana la alejandro dar totusi are un comportament aiurea fiind bisexuala si avand niste costumatii... ei cam ciudate in rest e ok big grin

| KellyGreen a răspuns:

Imi plac melodiile ei dar comportamentul lasa de dorit.

| allyxo a răspuns:

Buna.Imi place Lady Gaga. big grin
E una dintre cele mai talentate artiste. Iubesc melodiile ei pentru ca intotdeauna aduce ceva nou.Chiar daca pentru multi e doar o ciudata, eu cred ca munceste mult si o admir. E una din preferatele mele.

| Kaya_1133 a răspuns:

E barbat

| HaosPatologic a răspuns:

Vulgara si foarte comerciala.Calitate : originala. Muzica ei nu e genul meu, e destul sa ma gandesc putin la versuri ca sa imi dau seama cat de mult imi displace. Unde e mesajul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca si cantareata imi place.Melodiile ei sunt chiar reusite.Cat despre desprea viata ei si in general desprea ea cred ca stiu cu totii ca este bisexuala si multe alte lucruri. Ii place doar se se dea in spectacol.Tot ce`mi place la ea este muzica...totusi ultima melodie ``alejandro``...este dragutsa dar a incercat sa o copieze pe madonna