| AlinnutSsa a întrebat:

Bunahappy

As vrea sa ma conving daca cu adevarat este Justin Biber sau este un mos de 50 de ani

Aud tot felul de barfe si nu stiu ce sa cred [ sincer nu sunt fana, doar curioasa, am vazut si pe you tube si cica nu exista ]

Ma puteti lamauri?! Ms:* Funda

Răspuns Câştigător
| Cher22 a răspuns:

Pai parerile sunt impartite...Eu nu as crede aceste barfe deoarece nu poti sa porti o masca atata timp si nici operatiile extetice nu ies asa perfecte, machiaju nu va iesi la fel de fiecare data etc.
Omul ala e disperat de putina atentie si s-a dat si el asa orcine poate sa faca asta :
un cont pe you tube, pui o melodie de-a lui jus si dai din gura...
Parerea mea e ca e doar o minciuna! Nu mai crede toate prostiile! happy :*
Fundaaa? plsssss :*

6 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

N-are cum sa fie un mos de 50 de ani, tu te-ai uitat macar o data la fizionomia lui? E imposibil ca un mos de 50 de ani sa arate fix ca un adolescent de 16-17 cat are Bieber

| haiZI a răspuns:

Nu e un mos. E doar de caterinca.pa

| FeelTheSunshine a răspuns:

Nuu e niciun mos.oh go on. aia e o parodie.happy gen scary movie.big grin>big grin

| oana_8080 a răspuns:

Nici eu nu sunt fan justin bieber, dar faza cu"nu exista" e stupida atata timp cat el sustine concerte live...nu cred ca un mos de 50 de ani poate dansa ca justin sau sa aiba vocea de copil...pe care acum o are in schimbare.

| Teils a răspuns:

Buna! Justin Bieber este un adolescent de aproape 17 ani, care s-a lansat prin intermediul lui Usher (mai mult ce mai vrei? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te a fost prins! http://www.youtube.com/watch?v=JVLoBAsU4aM&feature=related