| BlackPX7 a întrebat:

Aş vrea să ştiu ce părere au adolescenții despre muzica (,) comercială.E un fel de sondaj pentru a afla dacă se merită să o înlocuim cu Rap şi Rock.

5 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Eu nu prea am o parere foarte buna.Deja consider ca se exagereaza cu muzica (,) comerciala.Se merita sa o inlocuim cu Rock ^^.

| TrialByFire a răspuns:

Eu consider ca ar trebui sa inlocuiasca totul cu muzica rock/metal si clasica.

| fanta24 a răspuns:

Mie personal imi plac toate genurile muzicale. Insa unele melodii pop (muzica (,) comerciala) sunt destul de enervante. Exemplu Delia-cum ne noi. Melodia aia mi se pare o prostie, insa pe Delia ca si cantareata o apreciez

| Anonymous67 a răspuns:

Nu suport muzica comerciala(O gramada de "rapperi" falsi care s-au vandut pentru bani), rock(Niste retardati care tipa si fac ca toate animalele), manele(Tigani borati care se lauda cu banii lor, masinile si femeile)..etc....Tot ce ascult este Rap(Parazitii, ALAN&KEPA, Dragos Miron, Cedry2k,Dragonu`,Sectiunea Salajan..etc.)

| TrialByFire a răspuns (pentru Anonymous67):

Tu nu ai ascultat o singura melodie rock in viata ta patetica, si daca ai ascultat nu ti-ai dat seama din ce gen de muzica face parte melodia respectiva, dar iti dai cu parerea.Ramai la rapul tau patetic si nu mai comenta aiurea despre lucruri pe care nu le stii.

Întrebări similare