Cine se crede putioul asta sa imi zica mie mars? sa vorbeasca asa in familia lui nu se uita cum arata nu pleaca nici liftul cu el, cine e asta de face el dreptatea pe aici ministrul justitiei? e timpul ca acest bagabont sa invete carte, ii dai un deget iti ia si fluierul piciorului, am prea multa scoala ca sa bag o maimuta iresponsabila in seama, imi este mila de oamenii bolnavi, am prea multa experienta de viata, am o viata austera ca sa ma cobor la mintea unui copil al durerii, nu iti e rusine sa imi vorbesti mie asa ca iti carpesc doua palme de nu te vezi. ai sictir
....Coincidenta ca eu foloseam Shazam la live-ul de la TomorrowLand...vai ce sa zici si tu.Nimic nu poate fi perfect, fac si ei ce pot..mdeeh.Romania,scz.
Daca shazam era asa de buna era aplicatia mileniului, shazam e o porcarie nu recunoaste mai nimic! mai terminati cu shazam asta ca e o ghena
Atata timp cat Shazam imi gaseste de la NImeni Altu', Sisu, etc. pana la Immortal Technique, eu zic ca merge destul de bine, dar normal ca ai nevoie de claritate a sunetului.
Probabil ca pentru astea uzuale cum ai spus si tu, dar nu gaseste Mix-uri, nu gaseste DJ (ma refer aici tomorrowland) piese clasice muzica clasica nici atat, daca piesa o gasesc pe google scriind versurile sau macar o parte din versuri atunci pentru mine este degeaba shazam asta.
Nu o gaseste
Corina07 întreabă: