| myhaelutzza a întrebat:

Aseara am auzit o melodie pe un live pe Youtube, dar a fost sters. Melodia era cantata de un baiat, avea ceva cuvinte si in spaniola ritmo bailamo, apoi spunea i like the way shake your body when i'm on the phone ceva de genul si apoi pick up, pick up sugar sugar, swing on a dance ..cam asta am retinut, daca ma poate ajuta cineva sa o gasesc, va rog. Multumesc! Am uploadat aici o inregistrare pentru cei care vor sa asculte putin din ea. https://kiwi6.com/file/5ewwagvggk

10 răspunsuri:
| Atotstiutorul a răspuns:

Mars, sa ii spui persoanei care te-a fatat!

| Atotstiutorul a răspuns:

Cine se crede putioul asta sa imi zica mie mars? sa vorbeasca asa in familia lui nu se uita cum arata nu pleaca nici liftul cu el, cine e asta de face el dreptatea pe aici ministrul justitiei? e timpul ca acest bagabont sa invete carte, ii dai un deget iti ia si fluierul piciorului, am prea multa scoala ca sa bag o maimuta iresponsabila in seama, imi este mila de oamenii bolnavi, am prea multa experienta de viata, am o viata austera ca sa ma cobor la mintea unui copil al durerii, nu iti e rusine sa imi vorbesti mie asa ca iti carpesc doua palme de nu te vezi. ai sictir

| anonim_4396 a răspuns (pentru Atotstiutorul):

....Coincidenta ca eu foloseam Shazam la live-ul de la TomorrowLand...vai ce sa zici si tu.Nimic nu poate fi perfect, fac si ei ce pot..mdeeh.Romania,scz.

| SomeBody12425356 a răspuns:

Descarca-ti Shazam si o sa afli singura pe viitor happy

| Atotstiutorul a răspuns (pentru SomeBody12425356):

Daca shazam era asa de buna era aplicatia mileniului, shazam e o porcarie nu recunoaste mai nimic! mai terminati cu shazam asta ca e o ghena

| SomeBody12425356 a răspuns (pentru Atotstiutorul):

Atata timp cat Shazam imi gaseste de la NImeni Altu', Sisu, etc. pana la Immortal Technique, eu zic ca merge destul de bine, dar normal ca ai nevoie de claritate a sunetului.

| Atotstiutorul a răspuns (pentru SomeBody12425356):

Probabil ca pentru astea uzuale cum ai spus si tu, dar nu gaseste Mix-uri, nu gaseste DJ (ma refer aici tomorrowland) piese clasice muzica clasica nici atat, daca piesa o gasesc pe google scriind versurile sau macar o parte din versuri atunci pentru mine este degeaba shazam asta.

| myhaelutzza explică (pentru SomeBody12425356):

Nu o gaseste happy

Răspuns utilizator avertizat