| GeorgiiB a întrebat:

Buna!
ce credeti despre Adrian Tutu de la romanii au talent?
eu cred ca este cel mai tare si o sa castige si chiar daca nu castiga tot o sa devina cantaret... dar ma rog
fiacare cu gusturile lui...

Răspuns Câştigător
| Roxx_2569 a răspuns:

Cel mai bun; x.
Merita sa castige.
E un baiat minunat, care a trecut prin multe.
Sper sa mai auzim de el dupa terminarea concursului.

6 răspunsuri:
| BellsC a răspuns:

Este super tare:Xdeja are cateva melodii sub numele de Lil Shean:X
Adrian este o minunelaughing este un baiat talentat si prin cate a trecut merita sa castige.Are un mare talent face orice.
Nu `mi vine sa creed.ca dupa tot ce i s-a intamplat pustiul asta a putut sa treaca peste.sadnu oricine poate.Inca i se citeste tristetea adanca din ochii lui chiar daca schiteaza un zambet sau mai multe.
eU am sa-l sustin oricum si am sa-l votez de 100 de ori daca asta ajuta.
Votati si voi ADRIAN!

| Dragonel a răspuns:

El merita sa castige

| Vögeln a răspuns:

Un om mai talentat ca el nu cred ca exista!(parerea mea...)
Are niste versuri...GENIALE!
EL AR TREBUI SA CASTIGE cei 120.000 €!
Mie imi plac nespus de mult melodiile lui si as vrea sa castige!
In primul rand ca are talent, si in al doilea rand ca nu mai are parinti!
Eu il sustin si il votez, si sper ca sunteti si voi de aceeasi parere cu minebatting eyelashes

| adelynaa a răspuns:

Adrian este un tanar care a trecut intr-adevar prin umlte si a avut o putere extraordinara ca sa treaca peste acele momente grele din viata lui... putere pe care nu toti o au. nu cred ca multa lume ar face ceea ce a facut el aici ma refer ca a avut curaj si s-a deschis... inca se vede in ochii lui ca sufera si este ffft. sincer si deschis si asta ii de apreciat pentru ca nu multa lume se deschide in felul in care a facut'o el.
parerea mea este ca el chiar merita sa castige pentru ca intr-adevar are un talent extraordinar... canta ft. bine si cel mai dem de apreciat este ca fiecare melodie pe care o canta este compusa de el si practic prin melodii isi spune povesteste propia viata si cel mai IMPORTANT ESTE CA IN FIECARE MELODIE EL NE TRANSMITE UN MESAJ si nu mesaje oarecare ci o lectie de viata.

| Bya_6882 a răspuns:

Daaa:X:X

are ff multi fani...

sh genul lui de muzica este f ascultat
deci`eu krd ca va castigahappy
dar trebuie sa il ajutam sh noibig grin sa il votamhee hee

| AnDr3D33aLoV3 a răspuns:

E cel mai tare! Povestea lui e foarte impresionata iar talentul lui incomparabil! Il iubesc sper sa castige! Adrian Tutu(Lil shean) 4 ever!:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X