| Clauditza a întrebat:

Buna ce credeti despre Spike adica eu cred ca e super e genial are niste idei de geniu si e si super dragut voi ce credeti?

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Destept dar e un pic cam fraier saracu intra in tote belele... mie imi place de travis daca la familia mea de spioni te referi

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Daca te referi la spike cel care canta sunt de acord cu tine.Este unul din muzicieni care inca mai face muzica de calitate.

| silver19 a răspuns:

Ea se refera la Spike (artist hip-hop)
Imi place, o da bine si el dar si GW insa el este mai agresi in melodii ca GuessWho...
Si ca melodii, Realitate e cea mai tarewinking

| Clauditza explică:

Ma refer la Spike cantaretul mai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bun, dar sunt altii cu adevarat genii mai putin cunoscuti ca el.
Apropo, ai reusit sa cumperi albumul lui Guess?

| PeRicoL.de.eXploZie6 a răspuns:

Imi place happy. Este tare faza cu : " Dumnezeu e cel mai tare / Da' nu-ti baga bani pe card. " laughing

| Nuuu a răspuns:

Bun bun. El si guess who fac muzica buna... 2 artisti de viitor.

| Clauditza explică:

Nu mai sunt albume de a lui GW pacat.

| PeRicoL.de.eXploZie6 a răspuns:

Scuze blushing. De fapt era : " Dumnezeu ne da la toti/ Da' nu ne baga pe card ". Stiam eu ceva laughing. Se numeste Banii happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apoi na trebuia sa specifici mai

| D A R i U t S s A a răspuns:

Cel mai bun happy

| andrutski a răspuns:

Ai dreptate, are niste versuri de-a dreptul geniale love struck El si cu Guess Who rup normele love struck Si sunt adorabili drooling

| Mikayla a răspuns:

Pur si simplu ii ador :X:X:X el si cu guess who o sa ajunga departe :X am cumparat ambele albume :X de-a dreptul super... printre putinii artisti care mai fac hip-hop de calitate happy