| SMaricel a întrebat:

Ce gen de muzica ascultati? Justificati de ce va place?

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Muzica pe care o înţeleg, de la manele la clasică.
Muzică, nu zgomot.
Pa, pa.

| Kqzu97 a răspuns:

House pentru ca-mi place ritmul acela cu "Boom; Boom"laughing. Dance pentru ca-mi place ritmul,"versurile"...Rock pentru ca-mi placelaughingsi Pop pentru ca la fel imi placelaughing

| Ѵαмριяɛ a răspuns:

Pai mie imi place hip-hop fiindca in acele melodii spun cum e acum viata si etc. si pop la pop nu am cred ca oricine asculta muzica pop

| Hibriiiid a răspuns:

Rock.De ce? Pentru ca muzica rock transmite un mesaj.

| Yumitsu a răspuns:

Rockul. Cand ascult muzica asta ma simt libera, si inteleg mesajul cantecului. Si ma linisteste mult sunetul chitarii electrice, si tobele))) Vreau si eu sa pot canta la tobe! big grin

| UniCool a răspuns:

Salut
eu ascult de ceva vreme mzk trance, am si cativa dj preferati:above and beyond, pedro del mar, myon&shane54, armin van buuren.
Imi place aceste gen din mai multe motive, cel mai important este ca ma relaxeaza si imi ia gandurile.De multe ori adorm cu castile pe urechi happy Mi-a intrat in sange si este o parte din mine acum.

| zalisa a răspuns:

Ascult muzică de calitate, cu un mesaj de transmis, care să merite ascultatwinking

| Bilqux a răspuns:

ROCK! pentru ca imi place mult de tooot! imi place ritmul muzicii rock! e asa de super! :X:X

| Katespunemadroghezcuorbit a răspuns:

Ascult urmatoarele genuri de muzica : Hip-hop(romanesc si din afara), tecktonik, dnb, electrik, house, clubing, dance; xAstea imi plac.Nu am un motiv anume, pur si simplu; x

| Lavy_5428 a răspuns:

Manelele sunt singurele care imi plac... laughing Tie?

| xxxdelyaxxx a răspuns:

Salut! Mi-e imi place mai mult dnb e cool si mai mult ma clasifica imi place pentru ca are asa un ritm in care te face sa te indragostesti automat de stil va recomand si voua apropo david guetta where them girls at este tot un fel de dnb deci care a fost rolul intrebarii? care clasifica mai bine genul de muzica care-i place ia fundita?batting eyelashes

| NaNe_8041 a răspuns:

Imi place hip-hop tp ca vorbesc despre viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rock. numai rock. urasc manelele si alte cele. sunt prostii si iar prostii. nu club, nu populara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rock si Hip-Hop
Pentru ca transmit un mesaj.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rock in special! De ce? intr-un fel ma regases in stilul asta si alt motiv pentru ca rock-ul reprezinta puterea de a trai!:-pkiss

| bodiiiiiiiidd a răspuns:

Buna mie imi place muzica pop si rock :pop deoarece este foarte frumoasa si raspandita si rock deoarece este "galagioasa" imi place ritmul muzicii love struck

Întrebări similare