Bună.
Muzica pe care o înţeleg, de la manele la clasică.
Muzică, nu zgomot.
Pa, pa.
House pentru ca-mi place ritmul acela cu "Boom; Boom". Dance pentru ca-mi place ritmul,"versurile"...Rock pentru ca-mi placesi Pop pentru ca la fel imi place
Pai mie imi place hip-hop fiindca in acele melodii spun cum e acum viata si etc. si pop la pop nu am cred ca oricine asculta muzica pop
Rockul. Cand ascult muzica asta ma simt libera, si inteleg mesajul cantecului. Si ma linisteste mult sunetul chitarii electrice, si tobele))) Vreau si eu sa pot canta la tobe!
Salut
eu ascult de ceva vreme mzk trance, am si cativa dj preferati:above and beyond, pedro del mar, myon&shane54, armin van buuren.
Imi place aceste gen din mai multe motive, cel mai important este ca ma relaxeaza si imi ia gandurile.De multe ori adorm cu castile pe urechi Mi-a intrat in sange si este o parte din mine acum.
ROCK! pentru ca imi place mult de tooot! imi place ritmul muzicii rock! e asa de super! :X:X
Ascult urmatoarele genuri de muzica : Hip-hop(romanesc si din afara), tecktonik, dnb, electrik, house, clubing, dance; xAstea imi plac.Nu am un motiv anume, pur si simplu; x
Salut! Mi-e imi place mai mult dnb e cool si mai mult ma clasifica imi place pentru ca are asa un ritm in care te face sa te indragostesti automat de stil va recomand si voua apropo david guetta where them girls at este tot un fel de dnb deci care a fost rolul intrebarii? care clasifica mai bine genul de muzica care-i place ia fundita?
Buna mie imi place muzica pop si rock :pop deoarece este foarte frumoasa si raspandita si rock deoarece este "galagioasa" imi place ritmul muzicii
oliviaaa întreabă: