| giirkssss a întrebat:

Ce muzica ascultati? Dau funda celui care raspunde cu genurile de muzica care imi plac si miewinking

7 răspunsuri:
| soraGrime a răspuns:

Hard Rock,Punk,Heavy Metal,Glam Metal, Black Metal si doar putin Reggae(adica doar Bob Marley xD)

Daca asculti si tu genurile de mai sus, iti va face placere sa imi citesti blogul:
http://real-music-zone.blogspot.com/

| ɹǝʞoſ a răspuns:

Hip hop si repwinking

| sushi16 a răspuns:

Hip Hop, Rap, Pop si un pic Rock

| giirkssss explică:

Deci uite un indiciu. eu nu ascult rock. si. daca va uitati putin la mine pe profil, la raspunsurile mele poate ghiciti :*

| megadeth_5578 a răspuns:

Heavy/trash/glam/power metal, hard rock, symphonyc metal,

| Cristianne a răspuns:

Banuiesc ca din moment ce mi-ai zis ca "voi,astia care ascultati manele" si mi-ai facut/ai incercat sa imi faci morala,banuiesc ca asculti SI manele.M-am uitat putin peste intrebarile tale, si sincer, imi face placere sa aud ca iti plac si alte genuri.Probabil o sa ma injuri,dar iti zic ce credwinking

Deci banuiesc ca asculti dance/pop/cateva manele acolo
Nu am raspuns pentru fundita,sincer nu ma intereseaza daca primesc fundita. Voiam doar sa te "ajut"(stiu ca nu am la ce sa te ajut in intrebarea asta,dar probabil iti face placere sa dai fundite din moment ce ai pus intrebarea) si sa iti arat ca nu ma intereseaza catusi de putin ce asculti.
Comunitatea TPU e formata din oameni care ar trebui sa se ajute si sa fie prieteni unii cu altii, fara ca un gen de muzica sa strice tot.

O zi buna, pa pa:*happy

| Cristianne a răspuns:

Voi,astia care n'ascultati manele*

Mai greseste omu'hee hee