| georgiana29_1609 a întrebat:

buna, ce parere aveti de selena gomez?(nu e prefacuta)

14 răspunsuri:
| OHmyGosh a răspuns:

1:PrettyBunny, esti o nenorocita imputita! Si ce daca este cu Justin Biber? Sunt apropriati de varsta!
2:Georgiana, pot spune ca SEL este un inger trimis de Dumnezeu pe pamant! E o fiinta incredibila:x, superba, cea mai frumoasa fiinta, are o voce de vis, joaca formidabil, are inima de aur, isi iubeste enorm fanii, este minunata, foarte speciala.Sunt lucruri numai de bine de spus despre SELENA:x.Nici toata viata mea daca as comenta nu as termina de spus, pentru ca nu are nici un defect.
AA.si nemachiata arata woooowwww! E frumoasa foc.Si nu are de loc fite si nu e vedeta cu nasul pe sus si prefacuta. E cea mai normala vedeta si creatura:x.

| OHmyGosh a răspuns:

Oana si aialata:
1:SELLY nu e pedofila, fraierelor!
2:eu ma inteleg foarte bine cu celelalte fane ale SELENEI
3:nu va mai luati de ea, pentru ca este o fata incredeibila
4:culcati-va astea 2 proaste! vad ca va e somn.va doare capul.luati un tratament pentru el! poate un ropor in cap!
5:dati cu sapa ca vad ca nu stati bine cu calulatorul.hai! jet de aici!

| NothingImportant200 a răspuns:

E frumoasa, draguta, desteapta, de treaba. E cea mai tare!

| Akira a răspuns:

Am vazut-o doar la Tv deci n-am cum sa-mi dau cu parerea

| oana_8080 a răspuns:

Asa este, e cu capul pe umeri, e pedof*larolling on the floor si mi se pare putin prefacuta, in rest pe plan profesional...ca actrita e buna dar pe plan muzical nu prea are voce... oricum asta e parerea mea

| oana_8080 a răspuns:

Nu cred ca acest site este facut numai pentru tine si selly a ta! fiecare are o parere proprie! nu vreau sa ma cobor la nivelul tau si n-am chef sa ma cert...pace tie si lu' selly a ta

| Spanac a răspuns:

Sincer? Mie nu imi place de ea. Nu mai imi place de ea de cand am aflat ca e pedof*la.

Sta cu un baiat de 16 ani... Ea are 18.

| Spanac a răspuns:

Bravo oana! sunt de acord cu tine! ILoveSEL esti dependenta? ce naiba! Selena e o prefacuta si o pedof*la!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place. Dar preferata mea e taylor swift.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OPsedata may esti ILoveSel laughing sh slanina asta gomezlaughing nu te influenteaza in bine daca te fake sa'i injuri sh sa le vb asa urat anti fanilorlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ILoveSEL, nu te mai lua asa de oameni care nu le place de Selena Gomez ca nu tu esti aicea regina sa le spui la utilizatori ce sa scrie si ce nu. TACI odata si nu mai fii asa rea. Incepi sa fii ca si "Selena Gomez, cea mai tare fata!"Ce "cea mai frumoasa fata" visezi? Ii frumoasa, dar nu "grozava!"Pe bune, un Inger?
Jalnic!
Esti ca colega mea, o TUSSI(FITOASA!)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba e! E genul de fata:
"Oh, look at me! I'm Selena Gomez. I'm the most beatiful singer of the world! Give me some jules! adica "Oh, uita-te la mine! Sunt Selena Gomez. Sunt cea mai frumoasa cantareata din lume! Adiceti-mi niste bijuterii!

| xSinner a răspuns:

Mie mi se pare o fata cu capul pe umeri, draguta si nu ca sniffin' Miley Cyrus. Mie imi place de ea si de Debby Ryan ca in rest...

| mybaby a răspuns:

Imi pare rau, dar nu o cunosc thinking daca as cunoste-o ti-as zice cum e. dupa mine ne trebuie sa caracterizezi un om dupa cum apare la tv. poate el e altfel in realitate. dar din cate am vazut eu e de treaba, amuzanta si toate asteawinking

Întrebări similare