Urasc si R&B, si pe Bieber!
Ma rog, R&B este acceptabil, un amestec pop-rap.mai rau este un Rap pur sau un Hip-hop pur.cah!
Mie imi plac foarte mult deoarece sunt fana Ne-eu, Sean Paul, Rihanna si Eminem
Si Eminem orice ar scoate e genial si ma bucur ca a colaborat cu Rihanna
Si ce amai tare mel din cele de mai sus este Rihanna feat Eminem-Love the way you lie
Hello! pai din ce ai zis tu mai sus imi place numai Eminem. e singurul rapper alb din america din cate stiu eu, si are curaj si ambitie, ca nu s-a lasat. il respect ca zice lucrurilor pe nume, nu ii e frica sa critice politca si ramane la parerea lui. justin canta foarte bine, dar se face prea mare tam-tam in jurul lui, si asta nu`mi place. e un fel de trend. esti cool daca asculti bieber, daca nu, esti ciudat. R&B imi place cel coreea, restul nu ma prea intereseaza. ce imi place mie? imi place jrockul, pentru ca are mai multe parti si pot sa gasesc melodii si pentru starile mele bune cand imi vine sa sar in sus, dar si melodii triste, balade in zilele proaste. imi place kpopul si jpopul... pentru ca pur si simplu imi place. imi place rapp`ul romanesc mai nou, artisti cum ar fi: Arssura, Spike, Guess Who, Anonim, Estrada, Skizzo Skillz, F. A. B, Camuflaj, Grasu` XXL, Nimeni Altu`, Vescan si chiar si Puya pentru ca au un mesaj in ceea ce zic si unele piese chiar spun un adevar, in incercarea de a ne deschide ochii si a ne trezi la realitate, nu spun niste aiureli de 100 de ori intr-o melodie de 4 minute asa ca Inna dupa mine. depinde de gusturi, insa pe mine nu ma deranjeaza niciun fel de muzica, dar nu ascult nici manele nici hard rock nici metal nici opera sau asa ceva. merg pe principiul ca oriunde poti gasi cate ceva bun si folositor.
Ok deci: O ador pe Riri si melodiile de mai sus te amo si love the way you lie sunt cele fenomenale. Le ador si le ascult in fiecare zi. Colaborarea cu Eminem este geniala :X Cu Justin nu am nimica da nici nu ma omor cu muzica lui ascult din cand in cand.
Ce imi place mie.hm.deci: Riri, Mariah Carey, X-tina Aquliera cu Im not myself tonight care e bestiala! Love it! Si de asemenea ador si artistii romani: melodiile din vara asta au fost cele mai bune: Sexy girl watch the way your moving cuz all the guys want to na na na; Im trippin on you baby oh yeah...si muuulte altele Fundaa?
ايرينا întreabă: