Alexandra Stan a ajuns cunoscută datorită primului hit care a ajuns cunoscut şi pe plan internaţional. Al doilea hit a avut mai puţin succes, după care a cunoscut o pantă descrescătoare a cariei sale în muzică.
Inna este o cântăreaţă apreciată mai mult peste hotare. În mare parte datorită şi modului său de a comunica cu presa în general, neavând exagerat de fani mulţi în România. Nu-mi place vocea ei, nu este una tocmai strălucită, având un timbru vocal uneori mult prea înalt, dar datorită mixărilor din studiouri apare o voce mult mai plăcută. Din pricina asta face şi multe playback-uri.
Ce înseamnă "cel mai corect"? De unde știi tu ce răspuns corespunde superlativului relativ de superioritate al cuvântului "corect"?
Două mimoze afoane care nu au treabă cu muzica.
Însă mizeria lor este apreciată de prostime.
Mi-e si frica sa te-ntreb de Ouatu...
Te rog nu. M-am abținut din tot testosteronu; să fac glume pe seama lui. Bineînțeles că n-am reușit, și tot am scris prin alte părți despre cum mâțâie el o semi-operă fără OO.
Ce ironie. Îl cheamă Oatu dar cântă chestii fără ouă.
Inna este o fata proasta,fara pic de talent cu o voce oribila si cu piese de club,doar pentru bani.E prea pupata in... si i s-a urcat la cap,incat a devenit una dintre cele mai detestabile,,cantarete,,.
Alexandra Stan e doar o,, one-hit-wonder,, si nu are nimic special, vocea praf(dar mai buna ca a innei), si cam atat.
anonim_4396 întreabă:
lSarcastiquel întreabă:
anonim_4396 întreabă: