Pentru mine e cam singurul, daca nu chiar singurul gen de muzica ce mai foloseste instrumente adevarate si nu si-a pierdut elementul uman (ok, la partea asta m-am inspirat din ce a zis dave grohl). Daca asculti o melodie rock, poti auzi in orice moment un solo genial sau un refren care iti ramane intiparit in minte. Muzica aceasta comerciala nu are nimic special in ea, nimic inedit.
E preferata mea.
Şi a familiei mele. Părinţii mei sunt rockeri. ( şi unchii şi mătuşile )
Aww,familia perfectă!
La mine numai eu ascult rock.
De când asculți tu rock?
De azi dimineață Wooden.
Nu erai tu aia cu dubstep-ul și melodii oribile de pe la tv?
Ascult și dubstep. (fără câcaturi de la tv)
corect din pacate aceeasi mentalitate.
Ce, nu-i asa?
NU!
Cum ma, ca eu vazui numai rockeri cu plete satanisti, nu vazui niciunu normal.
Unde ca vin si eu acu
Si tu esti satanista?
Tocmai m-am uitat la playlist-ul tau si... esti satanist...
Nu-mi place, mi se pare un gen de rahat.Adică sataniștii ăia care dau din plete și puștoaicele cu piercinguri în buric...
Muzica rock, de fapt este muzica oamenilor inteligenti.
Nu-mi place acel rock ce ma zgarie pe creier, parca hard ii spune acelei categorii.
Muzica oamenilor inteligenți spui?
Nici nu știi peste câți idioți am dat care ascultă rock.
Ma rog, oamenii nu pot fi caracterizati dupa genul de muzica pe care-l asculta.
Eu asa i-am catalogat, dar normal c-or exista si "idioti", cum spui tu.
Mie-, i place baladele, in special beatles.
Nu am spus că există ȘI idioți. Am sugerat așa mai fin, că există MULȚI idioți care ascultă rock.
Exista si astfel de oameni care se dau ce nu sunt, insa majoritatea sunt oamenii deschisi la minte, chiar inteligenti cum spune fuzzer. Oamenii cu un IQ scazut (majoritatea) asculta porcariile alea de manele si muzica de la tv care seamana intre ele .
Nu cred că doar manelele și comerciala sunt singurele genuri de muzică ascultată în mare parte de idioți.
Urata comparatia, dar am inteles si ma bucur
Hehe... pai nu asa este? Si da... dar nu m-am putut abtine )
Unele melodii sunt foarte misto, altele parca ar fi urlete de morti, morti de mai multe ori( marlyn monson). Este doar parerea mea