| Tina_6733 a întrebat:

ce parere aveti despre piesa care pleaca de la Romania, la Eurovision.cum credeti are sanse de a cistiga?

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Avem o piesa foarte buna! Cred ca anul acesta ne vom clasa printe primii 10. Hai, Romania! big grin happy

| greenish a răspuns:

Buna. da, mie mi se pare o piesa cat de cat buna pentru eurovision.mai ales ca paula are o voce extraordinara, si ovi la fel.ideea e ca mai tot timpul se intampla sa fie o melodie mult mai buna ca a noastra care e placuta cam de toti ( cum s-a intamplat anul trecut cu piesa Fairytale ). oricum eu le urez mult succes happy

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Totdeauna exista sanse, problema este sa se si implineasca. Cand cineva vrea ceva, problema este rezolvata 50%, restul depinde de altul/altii.
Sa speram ca vor castiga!

| ioana181 a răspuns:

Sincer toate melodiile care au reprezentat Romania la Eurovision au fost fosrte bune si aproape in toate cazurile au luat un loc nemeritat. Si TVr e de vine cu o promovare sau cu costumatiile neadecvate ( Sanda Ladosi care a fost imbracata ca o femeie usoara). Pe youtube la topuri facute de utilizatori, Romania e in top 5 sau top 3 si pe esctoday.com pe 17. Doamne ajuta! Va tinem pumnii Paula si Ovi big grin!

| Mariidc a răspuns:

Imi place cat de cat melodia. dar totusi nu cred ca avem sanse sa castigam.ma uitam la videoclipul greciei care ca reprezenta la eurovizion.si mi-a placut f mult.deci...trb sa ai sperante...peacetonguewinking

| ıllılı мŭsïC ılıllı áddiCted a răspuns:

Piesa e draguta.
dar nu avem nici o sansa big grin straight face

| LittleandLiars a răspuns:

Avem sanse sa castigam deoarece este foarte frumoasa melodia :X

Nu stiu dac locul 1 dar sigur vom fi pe un loc inalt fata de anul trecutcrying

| KlaudyaAddha a răspuns:

Mie imi place melodia care ne reprezenta anul asta la Eurovision, dar nu stiu daca avem sanse sa castigam vreun loc mai respectabil... Sper ca da, sa nu ne facem de ras ca anii trecuti

| MonicutZZa a răspuns:

Nu prea cred că piesa aia ne reprezintă, nu arată tot talentul românilor şi de ce suntem în stare. E drăguţă, dar nu e suficient, cred că am avea mai multe şanse cu o altă melodie, nu ştiu, ceva mai original, mai diferit.

| Anutzu14 a răspuns:

Melodia imi place...chiar e super da` totusi nu cred ca are sanse sa castige...

| dony a răspuns:

Imi place dar nu prea cred ca are sanse sa castige. intre multa tari is legate intelegi are c anoi nu prea avem sanse de a face ceva, dar sa vedem cum se voir descurca paula si ovi.
eu le urez succes si sunt alaturi de ei!

| fe2012 a răspuns:

Sers`happy. Piesa e draguta. dar na.nu prea cred ca avem sanse sa castigam.Doamne ajuta sa luam macar locul 5happy. Sper numai sa nu se intample ca anul trecut.cu Elena.happy Dar oricum. le uram succes! FORZA ROMANIA love struck:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar castiga Romania, iti dai seama cate milioane de euro iti trebuie sa faci un eurovision? laughing