| LiimeXdx a întrebat:

Ce semnfica muzica pentru voi? happy
Funda!

16 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Totul.

| CautNume a răspuns:

Aproape tot-Da', n-o sa-ti stau sa scriu romane "emotionante" si stupide.

| TheStory a răspuns:

Un spectru care difuzeaza sunetele ce nu pot fi spuse decat in versuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O cascada a sunetelor in care ma scald zilnic. Acum depinde de preferintele tale, de sunt manele, te scalzi in pisat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma enerveaza discursurile astea emotionale despre subiete cliseice cum af fi muzica, copilaria, mama...

| BlackWaltz a răspuns (pentru anonim_4396):

Subscriu..Deja imi vine sa vomit dupa ce am citit mai sus.

| LiimeXdx explică (pentru anonim_4396):

Mie imi plac asa ca daca nu esti de ajutor, nu raspunde! straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru LiimeXdx):

Mie nu iar data viitoare cand mai pui o intrebare sa specifici sa nu raspund la ea, te rog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff.Singurul meu prieten adevarat.Singurul glas frumos care m-a inteles de fiecare data, singurul lucru care poate vorbii cu mine si eu nu pot vorbii cu el.90% motiv pentru faptul ca inca sunt in viata.Atatea sentimente si emotii pe care mi le da si pe care le traiesc impreuna cu ea.Iti da speranta si te motiveaza mereu, te face sa visezi, sa traiesti, iti amplifica sentimentele.Si la "sfarsitul zilei"(cum s-ar spune)ramai tu cu muzica.Stii cum zic?

| Northern a răspuns:

Muzica nu înseamnă nimic, ea face parte din noi.Muzica e o scăpare, ea mă înveselește și mă ajută să trec peste orice.Ce lume monotonă ar fi fără muzica, nici nu-mi pot imagina.În concluzie, ea ne umple sufletul de speranță atunci când e nevoie.Depinde și de muzică. Pentru tine?

| Duucu a răspuns (pentru Northern):

Plăng sad

| LiimeXdx explică (pentru Northern):

Muzica...ah cel mai bun prieten.Muzica pentru mine inseamna...scapare.Cand ascult muzica pot sa visez, pot sa imi imaginez orice vreau, ma ajuta sa imi fac propria mea lume, o lume fara greutati, fara dezamagiri.si datorita acelei lumi pot sa merg mai departe in lumea asta.Muzica ma ajuta sa trec peste greutati, in imi da speranta.Muzica imi vindeca sufletul atunci cand o persoana mi-l raneste.

| Northern a răspuns (pentru LiimeXdx):

Prin urmare, muzica înseamnă totul.happy

| Rakanishuu a răspuns (pentru Northern):

Ce frumos :-s

| Prietenoasa a răspuns:

Pentru mine muzica in seamna fericire cand sunt trista si unul din cele mai frumoase lucruri din lume.

| girl5girl a răspuns:

Pentru mine muzica este totul! Chiar nu as putea trai fara ea. Ma linisteste si ma face sa ma simt bine!