Mama ce jeg de video.
Du-te ma si ia-ti o viata in loc sa faci tutoriale despre metin.
Mars in morti ma-ti de jeg.
Ce ofticat.
) Si cand te gandesti ca e fata, nu?
O.O
Serios?
Atunci chiar are o problema.Adica metin?
Asta am zis si eu cand am vazut. Si da, serios. E fata. Daca te uiti mai sus, a scris "analfabeta" la feminin. Si are caracter de fata, so. )
Omg
Ma copii de 13-14 ani ca m-ai mult nu pot sa va dau. la ce **** mea comentati atat? Pe mine ma doare in fix in cur de parerile voastre de rahat
In + InnocentaSugePula. daca tu esti in poza, fetita draga... Mai slabeste! :-&, acum duceti-va la nani.
_l_ sau sa sugeti ****
Din cat injuri tu + comportamentul tau + caracterul tau, tu esti cel de 12-13 ani. Si daca eu sunt in poza si nu vreau sa slabesc, ce? N-ai tu treaba. Si poate sa te doara "in fix in cur" ca pe noi nu ne doare nici acolo de tine.
In primul rand invata sa scrii corect, si in al doilea, videoclipul e penibil.Get a life!
Daca nu va place al ce **** mea va mai uitati? Davas la gurita :X.
Păi ai cerut păreri... de aia s-au uitat. Sau ce, vrei doar răspunsuri de genul "super, mai fă videouri:X:X:" "eşti foarte tare, felicitări!"?
DA.
Si daca e penibil sa il tina in pul.a mea pentru ele comentarile alea de tot rahatu.
Si daca nu vreau sa scriu corect. sunt analfabeta sau ce? Am scris asa pentru ca asa am vrut eu.
Si faza cu January '' Get a life '' macar stii ce inseamna?
FEMEIE/BARBAT ce esti, am o viata mai buna ca tine si ca mama ta . Asa ca tu te ocupa tu.
Si gata shhht copilasi.
Eu nu am zis nimic de January, n-am zis că eşti analfabetă, eu te-am întrebat doar dacă vrei să te pupe toată lumea în cur. Când ai pus întrebarea, trebuia să scrii frumos "Nu vreau comentarii răutăcioase" şi gata.
Şi mă doare fix în pu.lă de viaţa ta, care e mai bună ca a mea. Cică.
Zat .
Tu chiar ai probleme... cu capul.
Multumesc la fel.
Acum hai gura, ca nu ma mai obosesc sa iti raspund.
God, tu ne-ai cerut parerea. Eu ti-am zis parerea mea, jocul mi se pare de tot rahatul si video-ul la fel.
Tine minte de la mine: "Cel mai destept cedeaza" eu asa ma calmez. Lasa oligofrenii sa comenteze, ok? >
Liviu6763 întreabă: