Nu e chiar asa,Romanii au Talent a fost,desi nu un caz izolat, deoarece Dansez Pentru Tine e pe sistemul asta de jde de sezoane, mai mult noroc pentru Tutu ala.La Vocea Romaniei cel putin,sunt concurenti mult mai buni.X-Facotr are un juriu de rahat dpdv muzical, dar si acolo o sa castige unul cu voce buna, nu maicuta cosmica.
Nu zi hop până n-ai sărit gardul, o să rămâi uimit când o să vezi că cel mai talentat nu o fă fie nici măcar aproape de a câștiga.
Nu prea am urmarit asa intens niciuna din emisiuni,dar la X-Factor eu nu cred ca se poate strecura un caz din asta emotionant. Oricum din ce-am vazut,mai sunt niste cazuri mai izolate ce sa zicem,sunt mai delicate, gen parinti plecati in strainatate/morti, dar asta nu prea s-ar incadra.Ma rog, mie cei mai potriviti mi s-au parut cel care a cantat Soldier of Fortune si cel care a cantat Feeling Good si I Need A Dollar, parca in aceeasi emisiune.Chestia asta cu talentul la X-Factor este de alegere a publicului, pentru ca mi se par apropiati ca talent majoritatea potentialilor castigatori.
Intai sa se termine preselectiile la amandoua si sa se ajunga pana la finale.P.S:nu ma prea ma uit la x factor e mai misto vocea romaniei