anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi poate spune cu ce chitara as putea incepe sa invat? Clasica sau acustica? Si daca ar fi acustica de care mi-ati recomanda sa iau(pana in 350 RON). Peste o saptamana incep niste cursuri gratuite si nu stiu ce sa-mi iau sau daca ar merita sa iau mai scumpa.Nici nu stiu daca m-as descurca dar daca mi-o doresc probabil nu o voi lua pe degeaba, nu?

5 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pentru inceput zic ca o chitara acustica Hora Reghin ar fi perfecta.....si ii in jur de 2 milhappy....pentru inceput e foarte bunahappy

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Sunt tehnici diferite in functie de ce ai vrea sa inveti, electrica sau acustica - vezi profilul cursului. Pentru chitara electrica ai nevoie si de accesorii auxiliare (preamp/procesor, sau un amp cu totul ), in schimb te poti juca si cu efecte, dai cat de incet vrei si e mai usoara la mana. Ar trebui sa te orientezi in functie de acele cursuri, iar cu banii astia poti lua ceva second sau o acustica noua dar de calitate si mai slaba.

| TipulVerde a răspuns:

Chitara clasica e una acustica. Poate te referi la chitara cu corzi de nylon (clasica) si cea cu corzi de metal(western). Recomand western, are o versatilitate mai mare. Si cam dupa un an de western ia-ti o electrica. ROOOOOOOOOOOOCK!

| Parintele a răspuns:

Incearca o chitara clasica pentru inceput.

http://images.google.ro/......tp?/imgres

sau intreaba profesorul ce trebuie sa cumperi:P

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am inceput sa invaz... iar profesoara mea me-a recomandat o acustica hora-reghin cu 350 de ron...