| daiana_4913 a întrebat:

Buna colega mea uraste justin bieber dar mie imi place asta pana ieri cand mi-a spus ca a vazut un videoclip cu el si o cantare noua si a spus ca videoclipul era ceva de genul ca el se intalnea cu doua fete si duens ca se intalnea cu 2. a spus ca adora mel si video sica sia schimbat complet parerea despre jb vreau si eu mel aia dar nu o gassc si ia nu mai stie cum se chema plizz help

8 răspunsuri:
| Your0sweet3dream01 a răspuns:

El are multe clipuri in care este numai cite o fata si unul in care la inceput sunt 5 iar pe urma 1 se numeste U Smile, sper ca te-am ajutat dar daca nu-i asta pai o sa ma mai gindesc)))))))))

| Your0sweet3dream01 a răspuns:

Sau poate clipul la cintecul Baby care este ff popular happy

| rido1 a răspuns:

Justin Biberlaughingrolling on the floor ascult pzdo nanewinking
sau Sedric 2pac ceva mai tare nu un cct de just bieber

| sweettyyyy a răspuns:

Nu am auzit de nici un asa fel de melodie sincer! Dar si mie mi s-a schimbat parerea dupa ce Justinlove struck umbla cu selena! Deja nu stiut, cred ca pierd interesul fata de el! Si nu stiu nu te-as sfatui sa crezi, dar pot sa-ti spun ca Justin Bieber ar fi in stare sa se intilneasca cu doua, pentru ca citisem mai inainte ca el spune ca "este chiar greu sa te intilnesti cu o fata numai" i s-a urcat la cap deja totul lui Justin`!

| kpr a răspuns:

@rido1 ramai dreacu la gradinita si mai invata. E CEDRY2k da ce stii tu... tu asculti rap de fatada, ca sa nu ne dam seama ca asc manele

| MeGeorGiAnna a răspuns:

Baiatu ca nane sa ne lasi kai un afon zici ca fata un hipopotan can incepe el sa cante justin e super dragut si macar nu e afontongue

| AnneMarri a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w asta ii mel mea pref da e posibil ca videoclipu de care zice pritena ta sa fie asta http://www.youtube.com/watch?v=r2ozuCXpVJY vezi tu te descuri ca esti fata despeapta

| tamara_7733 a răspuns:

Eenie menie ...cred stai sa mai cautbig grinbig grin

Întrebări similare