| Dope a întrebat:

Cui ii place mel "Dj Robert Georgescu ft. Lara - Beside You"http://www.youtube.com/watch?v=G2Vvqdt_7xI&feature=relat ed, deci cui ii place :-P?

9 răspunsuri:
| mihaela0205 a răspuns:

Mie imi place uite aici si videoclipul, daca nu stiai.:)
http://www.youtube.com/watch?v=BD-psGv4KMc&feature=feedlik

| mirelwshha a răspuns:

Sh mie imi placewinking e misto big grin

| Andreeaaaaaa a răspuns:

Miee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place:X
o adoooorr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu, e un jeg house comercial care nu transmite nicio emotie.
Bafta, sa asculti pana surzesti!

| Dope explică (pentru anonim_4396):

Puteai sa raspunzi frumos! Nu cu un limbaj urat! Puteai sa iti tii parerea pentru tine!
Uhm...Si unii dintre noi nu avem nevoie de "emotii" in melodii, draga, oamenii vor sa se distreze! Du-te si asculta Beatles pana surzesti...Bafta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dope):

Ți-ai găsit să-mi răspunzi după aproape doi ani. Genial.
Și de ce să îți răspund frumos? Cine ești tu de vrei un astfel de tratament? Hai lasă-mă!
Da, și poate fi o distracție ideală să analizezi o melodie, să te identifici cu ea, să îi simți instrumentalul, să nu asculți aceeași porcărie repetitivă.
Dar ce să știi tu?
Voi știți să dați doar din șunci, să asculați o melodie din care nu înțelegeți nimic sau care e foarte ușor de înțeles. Ca și când ai mânca ceva fără gust. Îți satisface foamea, dar unde e plăcerea?
Și nu mă lua cu clișee gen „Beatles". Ascult ce îmi place.
Și legat de distracție, doar marea turmă se poate distra pe așa ceva.
Nu îmi țin părerea pentru mine, e democrație și suntem pe un site, ok? Răspund cum vreau eu și nu cred că am încălcat regulamentul. Știu că așteptai doar opinii pupincuriste, dar nu îți merge cu mine.
Somn ușor, numai brontozauri să visezi.

| Dope explică (pentru anonim_4396):

My dear...Ti-am raspuns pentru ca astazi ma uitam prin intrebarile mele si am gasit o "fiinta" care se baga in seama! "Cine sunt eu de vreau asa un tratament?". Cred ca glumesti mai fetita..."Nu ma respecti, nu te respect!" si cine este tu de analizezi muzica? Esti cumva producator, compozitor, cantaret? Hai mai lasa-ma si canta la alta masa! Ascult "cacaturi muzicale si comerciale" daca vreau! Ia-ti turma si pleaca in varful muntelui, deoarece ai un limbaj ca la usa cortului. Noapte buna, si fa-ti temele ca pe la scoala nu mai ajungi! Am incheiat! Nu vreau sa ma cert cu tot natu` din cauza unei melodii! Get a life, dude!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dope):

Bine, fie, răspunde-mi când vrei că nu mă deranjează.
Și nu mă bag în seamă aiurea, ți-am răspuns la întrebare și mi-am SPUS PĂREREA. Puteai să spui că mă bag în seamă dacă te înjuram pur și simplu și nu spuneam nimic on-topic. Dar cum nu am făcut-o...
Cine sunt eu să analizez muzica? O ascultătoare de muzică. În ce clasă ești? Ei bine, eu sunt în a zecea. La școală ni se dau texte de analizat, de făcut comentarii literare și de aici ni se trage. Trebuie să învățăm să privim dincolo de aparențe, dar la tine pur și simplu nu e nimic de privit.
Ascultă ce vrei, nu îmi pasă, dar așteaptă-te la critici și chiar la păreri pozitive dacă te expui pe un site cum e acesta. Pentru că TE EXPUI.
Eu, limbaj ca la ușa cortului? Nu îmi stă în fire să înjur non-stop, dar dacă vrei, îți pot arăta.
Vezi că tu ai sărit la ceartă, nu eu.

Întrebări recente