| Drunkenhearts a întrebat:

Cum as putea sa-mi dau seama daca am o voce buna fara sa consult pe cineva?

Răspuns Câştigător
| viki a răspuns:

Pai, ai putea sa te inregistrezi cu un telefon si sa asculti pe urma.tongue Altceva nu stiu.

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauti un cantec karaoke pe youtube, si cand canti, te inregistrezi, dupa, vezi si tu

| 4inel a răspuns:

Sa-ti spun o gluma;
Unul s-a dus la o comisie sa vada daca are voce buna, nevasta-sa i-a pus intr-un termos ceai de sunatoare ca sa-i sune vocea frumos. Dupa ce a baut ceaiul a cantat in fata acelei comisii si la urma il intreba unul din juriu:
Domnule, ce ai cantat dumneata?
Am cantat un cantec in care era vorba despre un vanator si un caine.
Aaaaa, probabil dumneata ai cantat partea cainelui.
Asta e... nu uita ceaiul de sunatoare!

| LoryM22 a răspuns:

Te inregistrezi ori la pc ori cu tel sau reportofonul, apoi te asculti daca iti place e ok daca nu renunti.

| alex2009 a răspuns:

Daca vrei sa te apuci de cantat te poti apuca ca si asa apar vedete peste noapte garantat mai incapi si tu filtryl daca ai voce buna este publicul

| 4Fun a răspuns:

Poi... Cauta o persoana care crezi ca e destul de matura incat sa nu rada (daca canti rau), iar daca`i place, iti faci formatie, si daca ajungi celebra, nu uita ca eu ti-am dat sfatu laughing `

| Gregory a răspuns:

Salutare! Să intri într-un studio profesionist, unde să rămai singură, să începi să cânţi, să dai tot ce ai mai bun din tine, şi apoi când ai terminat să ieşi şi să iei imediat decizia. Cu telefonul sau cu microfoane pentru PC sau alte chestii de genul nu prea merge pentru că modifică vocea. Numai într-un studio dotat cu aparatură tehnică specială poţi afla cu adevărat răspunsul. Multă baftă!

| wolverine a răspuns:

Te inregistrezi pe o caseta apoi te asculti daca iti place tie cum suna ai voce daca nu, nu

| Kalle a răspuns:

Dupa auz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La majoritatea vedetelor care canta se vad in partea dreapta si stanga a gatului 2 vene mai pronuntate, ca si cum ar fi o dovada ca au voce; daca le vezi, inseamna ca ai voce daca nu, asta e;[cica voce are toata lumea dar daca nu canti se pierde].

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da
inregistreazate pe telefon si asculta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sallll
cum stiu eu ca am oo voce frumoasa
sa nu stiu ceva de genu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea pui o muzica karaoke pe youtube te inregistrezi cu camera si dupa aceea asculti si iti dai singura seama daca ai voce sau nu. Mult Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca daca nu poti sa iti dai seama nu te descuraja si de ce doarece mereu pana si cel mai bun prieten o sa iti zica ca canti prost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai du-te la mamaia copilor si vezi cat de bunn esti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal sfatul meu este sa consulti un impresar sau sa te inregistrezi pe calc. si apoi sa ii trimiti pe mes la un impresar eu asa fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand canti ti se vad cele 2 vene mai pronuntate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voce are toata lumea dar trebuie sa exersezi pentru a putea avea voce

Întrebări similare