Tu cum ai numi un om caruia ii place sa se caute pe google?
care se crede mare si tare cand toata treaba lui o fac altii, si el primeste laude?
nu inteleg.nu e vorba ca unii zic ca Justin bieber este rasfatat.chiar asta este!
Nu spun ca nu ai voie sa fii fanul lui, dar ce e cu obsesia asta? Ce are el atat de special si nu au alti cantareti?
In momentul in care devii celebru, lumea iti afla aproape orice miscare si ma indoiesc ca Geastin Beaver se comporta ca un fitos si rasfatat doar pentru "camere" si nu pentru ca asa e el in viata de zi cu zi. Desigur, poate ca inainte sa i se urce celebritatea la cap nu era asa, dar acum asa pare. Daca asa lasa impresia, nu e nimic de facut. Sa para altfel daca vrea sa fie crezut altfel. Lumea il va considera "cum pare" ca nu poate nimeni sa intre in mintea lui sa vada cum ar fi el de fapt
Pentru că este, sau cel putin aşa lasă impresia. Şi tu, mă rog, sau fanii, de unde îi cunoaşteti voi personalitatea? Alt motiv: are fani doar copii. Alt motiv: majoritatea fanilor sunt imaturi. Alt motiv: fanii lui au un singur pretext împotriva celor care nu îl plac: "sunt invidioşi". De ce am fi invidioşi pe un puşti? Alt motiv: E enervant sa vezi că muzica adevărată stă în umbra acestui puşti. Fac pariu că din fanii lui, majoritatea nu au auzit de Cargo, Phoenix, Iris, şi astea doar româneşti. Păcat.
Laura, eu sunt fana lui Justin si imi place taaare mult trupa Cargo, de Iris nu mai zic.
Nu conteaza a cui esti fan. E incorect sa spui ca fanii lui sunt imaturi sau multe altele, doar pentru ca il asculta.
...
Draga Andrutza, nici noi, fani nu cunoastem adevarata personalitate a lui Justin, dar cu siguranta nu e rasfatat.Nu stiu daca stie cineva de pe aici, dar intr-un timp indelungat din viata lui, Justin traia din ajutoarele oferite de biserica pentru ca mama lui (divortata de tatal lui Jus cand el avea 5-7 ani, cred) nu avea bani nici de mancare.
A avut o viata destul de greaivortul parintilor, saracia si multe altele.
Deci nu cred ca mai poate spune cineva ca a fost/este rasfatat.
Acuma, figurant nu stiu daca e ca nu-s sor'sa, dar totusi, nu pare figurant, fitos si toate alea.
Nu sunt obsedata de el si orbita de frumusetea lui si blah, blah, blah.Eu il vad cum e:Un adolescent peste care faima a dat navala mult prea repede, si totusi a ramas cu picioarele pe pamant. Sper ca (,) comentariul meu nu a deranjat pe nimeni.
Kiss !
Iti poti da seama de personalitatea omului si vazandu-l la televizor. Io nu pot sa-mi dau cu parerea despre Bieber pentru ca nu l-am vazut decat in pozele fanelor disperate de pe TPU.
Pentru ca asa pare.Eu am zis doar ca nu imi place pentru ca nu e genul meu, e doar 'o vedeta' aparuta peste noapte care se pare ca a spalat creierele adolescentelor,
Dar tu il cunosti personal ca sa poti dovedi ca nu este rasfatat si figurant?
Oricum, Justin Bieber canta bine si asta este toata parerea mea despre el.
Pentru ca asta este impresia pe care o lasa
personal ma dispera tipul ala
nu-l suport deloc dar deloc deloc delco
7h30, cred ca daca am fi celbrii sigur ne-ar interesa f mult ce scriu fani despre noi, sau ce scrie presa, pentru ca presa mai scrie si minciuni.Si sunt sigura ca daca ai fi celebru/a te-ar interesa sa vezi ce a scris presa despre tine sau fanii.Gandestete umpik.Pa
MaryaLovGD întreabă: