Tu esti cea din poza?
Acum, pe Cucurigu.ro, nu mai este la fel ca si mai demult. Din cate stiu, trebuie sa iti creezi un cont, si te costa cam 1 euro pe luna, parca, sa poti downloada melodii de acolo. Nu stiu exact cat si cum se plateste acea taxa, dar, stiu ca ea exista.Pana cand nu achiti acea taxa, poti descarca doar o mica parte din melodie, adica 15 secunde. Ceea ce ai descarcat tu pana acum, de pe Cucurigu.ro, adica acele 15 secunde pentru fiecare melodie, ocupa cateva sute de Kb, nu Mb. Nu stiu la ce anume te referi cu "de ce o simpla melodie ocupa atata spatiu in timp ce alte melodii pe care le am trimise prin bluetooth ocupa 4 mb". Exista melodii, cu durata de 4 minute, si, care, au dimensiunea de 11 Mb, de exemplu. Iti recomand, daca ai posibilitatea, sa iti descarci melodii de pe internet, dar prin intermediul unui calculator/ laptop, iar, apoi, sa le pui pe telefon prin intermediul unui cablu de date. Am folosit multi ani site-ul Cucurigu.ro, dar, atunci, era gratuit. Abia apoi, dupa cativa ani, s-a introdus acea taxa.
Da,eu sunt cea din poza.
Ancuta5678 întreabă: