Draguta melodie, dar ce s`a intamplat? te`ai molipsit si tu de cuvantul "demential" dupa intrebarea de ieri?
Silviuca...eu folosesc cuvantul asta demult... urmareste-mi intrebarile sa vezi ca-l am aproape in toate. Si-n realitate il folosesc f. mult, deci nu stiu si nu ma intereseaza ce folosesc altii, care au auzit si ei un ''cuvant'' si l-au introdus in propriul vocabular pentru. spectacol
Superba melodie si vocea - merci... dar, dimineata nu-mi mai pare atat de insorita acum... iar esti melancolic?
Neah, inca nu mi-a cucerit nimeni inima auran.si chiar sunt f. fericit zilele astea. dar dintotdeauna mi-au placut melodiile triste.
Sunt frumoase si trezeste un sentiment care uneori preferam sa-l anesteziem pe vremurile astea - dar, este un sentiment prea frumos si puternic...cat despre inimioara ta...nu zi hop pana nu ai sarit... o zi buna si tie!
Sunt surprins draga FLAV ca asculti asemenea melodii, care au o sansibilitate aparte si o nota melodica deosebita, multi tineri prefera muzica mult mai ritmata si zgomotoasa, am eu aici unde locuesc un tanar care pune muzica pentru tot cartierul, nu intelegi nimic decat ritmul tobelor bum... bum...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DrooscaavbreRubenaebre întreabă: