A doua varianta, clar.Nu pot sa suport cantaretii care isi dau mari aere de vedeta,cand de fapt ei sunt niste trubaduri de mana a doua,gen JB,Miley Cyrus sau Tokio Hotel.Pot sa spun ca un cantaret sau o trupa foarte talentata, care munceste din greu are mai multe sanse sa ajunga in top decat are un cantaret/trupa de prima mana sa se mentina in top.E putin absurd sa judeci un cantaret/o trupa, dupa faima si frumusete.In muzica nu conteaza detaliile astea,ci cat de buna ti-e vocea sau cat de bune ti-s degetele pe chitara sau piana.O trupa poate sa fie si falita, tot i-as asculta, pentru ca in industria muzicala talentul primeaza inaintea altor aspecte.
Pentru mine in primul rand conteaza talentul. Si conteaza sa cante live. Pe langa asta mai conteaza unicitatea stilului, mesajul melodiilor dar cel si cel mai mult talentul. Eu nu as putea asculta pe cineva care face playback pe scena
Pe mine nu mă interesează cât de faimoşi ori bogaţi sunt, îmi pasă cum cântă şi hai să zic şi cum arată, puţin. Şi doar să nu fie FISC-ul pe urmele lor, deci a doua varianta. Mi se pare iraţional să îţi placa p trupă ori un cântăreţ pentru situaţia materială.
Sincer, pe mine chiar nu ma intereseaza lokk-ul unei persoane faimoase. Pentru un cantaret VOCEA e cea mai importanta. Cred ca toata lumea o cunoaste pe Inna, celebra Inna, pe care daca o pui sa-ti cante "Sun is up" nu stiu cum s-a descurca la refrenul acela remixat pana in gat...
Niciodata nu m-am dat in vant dupa noile voci, noile trenduri, noile prostii... Ma dau prea in vant dupa idolul meu care m-a impins in a crea cantece: Michael Jackson
AnonimAwesome întreabă: