Nu am ascultat.In 2oo3 eram mai micutsa. Dar vorbele tale m`au impresionat si m`au incantat.Mai ales partea cu "cine isi mai aduce aminte de radio contact? aveti amintiri frumoase cu acest post de radio? cum ati trait seara aia de 5 noiembrie 2003 cand postul si-a incetat emisia?" a fost superba, cuvintele. Felicitari! Am sa acord nota 1o intrebarii
Buna. Eu imi amintesc cu placere de radio Contact. Era postul meu de radio preferat, pentru ca avea mai mereu muzica faina, moderatori simpatici, care aveau grija ca fiecare emisiune sa fie tot timpul interesanta. Aveau si destul de multe concursuri, in acea vreme si desi nu erau deloc premii deosebit de valoroase, ci doar niste cd uri, tricouri, sepcute, samd, stiu ca participam cu mult drag la ele. Am si castigat cateva si desigur ca am fost super onorat in acele timpuri sa merg in sediul lor pentru a ridica cate un premiu, dar si pentru ai intalni pe cativa dintre oamenii care lucrau acolo. Pe scurt, vremuri frumoase, amintiri mereu placute despre Contact si mai ales despre cei din spatele lui. Bye.
anonim_4396 întreabă:
Paris1234 întreabă: