| FataAiaRandom a întrebat:

Doamna profesoara de educatie muzicala m-a chemat la cor. Dar acolo nu a stiut la ce voce sa ma puna. A zis ceva gen ca ating sunete foarte inalte dar si foarte joase si a zis sa ma uit la copii cum canta si dupa sa aleg o voce. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, si toate vocile mi se par frumoase, nu stiu pe care sa o aleg.
Voi care voce ziceti ca e mai buna?

Răspuns Câştigător
| Chihaya a răspuns:

Cred ca ar trebui sa faci o incercare la cele inalte. Mie imi place foarte mult sa cant melodii joase pentru ca doar la astea ma pricep dar admir foarte mult persoanele car pot atinge notele inalte. Oricum alegerea iti apartine doar tie. Nu trebuie sa te lasi influentata de raspunsurile noastre. Noi incercam sa te ajutam dandu-ti doar niste sfaturi. Daca tu consideri alegerea mai buna e de fapt contrariul atunci alege-l.

| FataAiaRandom explică (pentru Chihaya):

Multumesc.Am ales deja. Sunt la vocea inalta.Imi place foarte mult, dar acum am alta problema. Era o fata acolo care canta foarte bine si voia sa o trimita la olimpiada. Dar acum cateva zile a zis ca ma vrea si pe mine. Dar trebuia sa aleaga doar una. Asa ca am cantat si m-a ales pe mine. Vreau sa merg la olimpiada, dar acum fata aceea ma uraste. Are 16 ani, eu am doar 12. Cred ca ar fi mai bine sa ii cedez ei locul meu. In plus, acum toata lumea de la cor ma uraste, cred ca sunt o hoata de locuri, pentru ca tin cu fata aceea. Tu ce parere ai?

| Chihaya a răspuns (pentru FataAiaRandom):

Nu ştiu dacă mai ai nevoie de un răspuns însa vreau să îți spun parearea mea. Din câte am înțeles ați dat un fel de probă deoarece doamna dorea să vada care dintre voi doua e mai bună şi ea tea ales pe tine fiindca ai o voce mai buna şi probabil fata de 16 ani nu a reuşit să accepte faptul că o fata mai mica decât ea, cântă mai bine şi astfel, ca să te facă să renunți i-a întors pe toți împotriva ta. Eu una nu cred că ar trebui să-i cedezi locul. Până la urma ai fost aleasa tu pentru ca esti mai buna şi la olimpiada se duc cei mai buni. Şi să ştii ca ai primit locul doar pentru ca cineva nu-l mai vrea e destul de frustrant. Dar din nou fă ce crezi că-i mai bine. Nu vom hotărî noi în locul tau. Scuze dacă scriu prea tarziu.

| FataAiaRandom explică (pentru Chihaya):

Am decis sa merg. Acum toata lumea se uita la mine de parca as avea saci de gunoi pe post de haine si un mop pe post depar.

4 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Fă ce simți