| Bella99 a întrebat:

Buna dragilorhappy
Am nevoie de parerea voastra))
Deci. acum 7 ani ma ocup cu muzica, la vioara. Evident mi s-a dezvoltat auzul )
Pentru mine am decis ca trebuie sa merg mai departe si am inceput sa studiez chitara si pianul singura, adica fara profesor)Insa mai mult accent pe chitara caci incerc sa cant si din voce.Problema e ca auz este insa voce frumoasa nu chiarhappy adica suna ca vocea unu copil micut. nu-mi place) Credeti ca daca m-as ocupa mai mult de voce voi putea sa cant in fine si pe scena? sau mai bine o las balta.Pentru ca eu chiar as vrea sa cant, insa daca nu mi-e dat acest dar...)Poate ma sfatuiti si voi cum sa imi performez vocea? Mas bucura enorm daca vocea mea macar putin ar semana a al unui om matur..adica..am 16 ani si.big grin Pe scurt astept parerile voastrehappy merci. Funda)

6 răspunsuri:
| Duucu a răspuns:

Nu ești din România, așa-i?
Vorbește cu un profesor de canto să te învețe cum să-ți folosești vocea. Însă în mare parte cu ea te naști, nu prea ai cum să cănți ca Freddie Mercury peste noapte.

| Bella99 explică (pentru Duucu):

Da nu sunt din Romania,
dc?

| Bella99 explică (pentru Duucu):

Nu vreau ca Freddie Mercury. Vreau un rezultat cit de cit acceptabil..adica o voce nitel mai frumoasahappy

| Duucu a răspuns (pentru Bella99):

O poți exersa prin lecții de canto, însă foarte puțin.
Zic că nu ești din România deoarece nu prea știi să legi cuvintele.

| BlackWaltz a răspuns:

Poti sa-ti dezvolti vocea la canto dar nu te astepta la minuni. Daca nu reusesti mai bine limiteaza-te la instrumente ca oricum sti sa canti la destul de multe.

| gAbY4Fun1 a răspuns:

Incearca sa canti melodii mai grele si nu mai subtia vocea fa-o sa para mai groasa
Funda?