NUUUU. e parerea ta. Nu ii asculta pe ceilalti.
Sti vorba aia : "Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie"
Cum sa-ti schmbi parerea doar pentru ca altii gandesc diferit?
Sunt multe persoane care nu il plac pe J. B
De ex. eu : nu gasesc nimic asa de interesant la el ca sa fiu disperata.
Ascult si eu melodii, si imi plac multi cantareti, dar nu sunt innebunita.
Mentine-ti parerea, sau schimbati-o doar daca simti tu asta
Oricum te sustin
Asculţi ce îţi place, te uiţi la cine vrei! Ce contează dacă e cel mai frumos de pe Terra, nu vrei, nu îţi place, şi gata!
Dacă îl urăşti pe Biberon Asta e!
Dacă tu vrei să îţi schimbi părerea despre el, e alegerea ta!
Fiecare cu preferinţele lui!
Fiecare cu parerea lui, gusturile nu se discuta.
Nici eu nu il ador, urasc melodiile care au ca tema dragostea
Buna
Eu cred ca fiecare are dreptul de a alege ce ii place si ce nu ii place.
Nu este corect sa iti schimbi parerea doar pentru ce zic altii
Sustine-ti punctul de vedere
Bafta
papa
Eu cred ca da. asculta toate melodiile lui si vei intelege daca stii in engleza ceea ce vrea sa spuna, el nu face decat sa isi exprime sentimentele fata de fete.pe deasupra e super cool
Fiecare are parerea personala. Nici mie nu-mi place Justin Bieber. Se da prea in spectacol.
De ce sa iti schimbi parerea?
Daca nu ai nici un argument solid nu ar trebui sa ti-o schimi doar pentru ca ceilalti(probabil prietenii) spun ca este frumos/destep/sexy/whatever. Nu te schimba pentru ceilalti, fiindca crede-ma ca nu o sa te simti deloc bine! Ramai la ce iti place tie, la parerile tale, chiar daca sunt in contradictie cu ale celorlalti. Daca tu esti fericita, nu ar trebui sa iti schimbi parerile sau alte chestii!
Parerea ta e parerea ta.Nu trebuie sa faci ce face turma. Daca nu iti place cantaretul sau actorul sau ce mai este ala, e problema ta.Nu il cunosti personal si nici ceilalti nu il cunosc.Vedeti doar ce va arata el.Si e valabil pentru orice persoana publica din lume. Poti sa ii admiri munca daca iti place, dar nu sa urli ca il iubesti.Sau cum e cazul tau, nu iti place, nu te uita.La urma urmei este si el om, nu are nimic mai special decat voi.
Nici eu nu sunt inebunita dupa el, dar mai ascult cateodata melodiile lui.Nu trebuie sa il urasti, nu ti-a facut nimic tie.
LOLL ) NUU!
asculti ce iti place nici mie nu-mi place , am multe colege care il adora mda.ma rog fiecare cu gusturile lui
Sincer.nici mie nu imi place deloc.
Dar totusi imi place mel Eenie Meenie
Nu e nimic rau daca nu iti place moaca lui, de aia inca poti asculta o mel de la el!
nu?
Nu si eu il urasc tine-o tot asa pe bune nu te lasa influentzata daca nu iti place nu asculta ce spune lumea
Nu cred sunt de aceeasi parere cu tine... si am aceeasi poveste, nul plac ft tara, dar toate fetele umbla dupa el. parerea mea e ca e un mare fitos care se da mare si atre.
Sicera sa fiu... Mie imi place Justin Drew Bieber, dar daca tie nu-ti place asta nu inseamna ca trebuie sa incerci sa-ti placa.Be free!
Daca iti place Justin Bieber bine.
Daca nu-ti place Justin Bieber din nou bine.
Faci ce vrei!:*
NU in nici un caz e un pampalau de mitocan care se crede regele pamantului si vocea lui parca ar fi pisica bunicii cand(miorlaie) canta noaptea.
Liviu6763 întreabă: