| 123gabialexandra a întrebat:

Bună.
Eu sunt cântăreață și acum mi am încărcat un video pe Facebook cu melodia mea.
Mi-a venit acum mesaj de la meta ca a fost gasit conținut protejat prin drepturi de autor. Într-adevăr mi am încărcat piesa pe tunecore și am drepturi de autor asupra ei.
Am trimis acum la Facebook o contestație zicând ca este conținut licențiat și am explicat ca eu sunt autorul de drepturi asupra cântecului.
Am primit raspunsca voi primi o notificare dupa ce deținătorul de drepturi va analiza situația și va lua o decizie.

Eu nu am primit nicio notificare, ca deținător de drepturi sau nu știu bine unde trebuie să mă uit...
Ce fac în cazul ăsta? Ce se intampla mai departe?
Multumesc!

1 răspuns:
| 123gabialexandra explică:

Dacă zice ca TuneCore Rights Manager a revendicat câştigurile din publicitate aferente clipului tău video, deoarece include conţinut muzical, audio sau video care îi aparţine.

Această acţiune se va aplica în mod automat, cu excepţia cazului în care trimiţi o contestaţie. Poţi trimite o contestaţie în termen de 7 zile, în cazul în care consideri că s-a făcut o greşeală şi ai drepturile de a folosi acest conţinut. Dacă trimiţi o contestaţie, îi acorzi TuneCore Rights Manager permisiunea de a analiza clipul tău video şi îi oferi informaţii care îi permit să-ţi identifice contul.

Înseamnă ca eu monetizez în platforma tunecore și pe Facebook nu mai pot?
Eu am trimis o contestație, gândindu-mă să nu mă îngrădească la câștig, știind ca eu am drepturi de autor asupra cântecului.