One Direction nu moare cand vor toti prostii
Inchide gura ca intra tantarul
Inchide tu calculatorul si du-te inapoi la papusi
Tantalaii nu ai ce cauta cu 1D
numai prostii nu ii apreciaza...
Ești cam sigură pe tine, nu? Observ că ești o fană obsedată căreia nu-i pasă de părerile altora și se ceartă cu toți pentru o trupă de gay. Te-ai gândit că figuranții ăia habar nu au că exiști și oricum i-ar durea fix în cot de părerea ta. Sunt niște gay foarte comerciali pe care nu-i interesează decât banii, și știu că o să spui că vai nu e adevărat ei își iubesc fanii sau ceva de genu. Damn, get a life. Sunteți obsedate. Dacă ar fi să moară toți proștii, fanii 1D in frunte cu trupa ar muri 2 secunde mai târziu. Nu înțeleg ce vedeți la ei. Abia aștept să mă înjuri sau să-mi faci o compunere despre cât de minunați sunt acești gay, sau ambele, pentru că de altceva nu prea te duce capu'.
Outfukingstanding!
Ba,doar pentru ca cineva nu apreciaza cacatul ala de trupa, asta nu inseamna ca trebuie' sa-l jignesti.
NU... asta inseamna ca trebuie` sa te duci la desene animate
Mda,ma asteptam sa raspunzi asa.Acum am toate motivele sa spun ca iti place sa mananci rahat, coprofoaga mica.Maturizare placuta.
Bune ca esti tu proasta....eu aici am pus o intrebare pentru fganii 1d nu petru cei de la gradinita
Nu trebuie sa iti jigneasca trupa... aste este o intrebare pentru fanii 1d
Spor la mancat RAHAT
Pai asta e.Sunt destui care raspund off-topic la orice intrebare.Fiecare trupa are fani si "...hateri",mai ales 1D. Obisnuieste-te. Daca-i jignesti dai doar dovada de prostie...si cu asta am incheiat discutia cu tine, ca n-are rost.
Si ei dau dovada de nesimtire... jignesc oameni 1d care nu au facut nimic
Adevarat.....in sfarsit cineva cu gandirea normala!
Uniiiicooorrrn are o gandire perfect normala.Tu esti doar o fana obsedata.Deci...SHUT UP!