anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt o mare fana Sterling Knight. Imi puteti da niste informatii despre viata lui? Nu-mi trebuie despre filmele in care a jucat sau despre melodiile pe care le-a lansat. Vreau doar despre viata lui si daca se poate si despre actuala relatie (daca are una). Multumesc anticipat!

64 răspunsuri:
| aleeee a răspuns:

Sterling Knight a fost născut pe data de 5 martie 1989 şi este un actor american la Disney channel sau la Cartoon Network. A jucat de mic in piese de teatru si a fost descoperit apoi la un spectacol, scolar, de un agent.Pentru rolul din primul sau film "Calm"(2005) s-a mutat cu familia in LA. De asemenea este si cantaret, prima lui piesa fiind Starstruck, pe care o interpreteaza in filmul " Starstruck " de pe Disney Channel. Knight a jucat roluri secundare in Hannah Montana, "The Closer" şi Grey's Anatomy. El a început în filmul 17 Again ca fiul lui Mike O'Donnell (Zac Efron), desi este doar cu doi ani mai mic ca el. Un rol foarte important al sau a fost in Sonny si steluta ei norocoasa, unde a jucat rolul lui Chad Dylan Cooper, un tanar cuceritor si foarte chipes.

Filmul "StarStruck" a fost lansat în februarie 2010. Sterling Knight(Christoper Wilde)împreună cu Danielle Campbell(Jessica Olso) au avut rolurile principale în acest film. Distribuţia filmului fiind:

Sterling Knight-Christopher Wilde Danielle Campbell-Jessica Olson Magie Castle-Sara Olson Dan O'Connor-Dean Olson Beth Littleford-Barbara Olson Brandon Mychal Smith-Stubby Chelsea Staub-Alexis Bender

| T a răspuns:

Sterling Knight a fost născut pe data de 5 martie 1989, are 1. 78m şi este un actor american la Disney channel sau la Cartoon Network. A jucat de mic in piese de teatru si a fost descoperit apoi la un spectacol, scolar, de un agent.Pentru rolul din primul sau film "Calm"(2005) s-a mutat cu familia in LA. De asemenea este si cantaret, prima lui piesa fiind Starstruck, pe care o interpreteaza in filmul " Starstruck " de pe Disney Channel. Knight a jucat roluri secundare in Hannah Montana, "The Closer" şi Grey's Anatomy. El a început în filmul 17 Again ca fiul lui Mike O'Donnell (Zac Efron), desi este doar cu doi ani mai mic ca el. Un rol foarte important al sau a fost in Sonny si steluta ei norocoasa, unde a jucat rolul lui Chad Dylan Cooper, un tanar cuceritor si foarte chipes.

Filmul "StarStruck" a fost lansat în februarie 2010. Sterling Knight(Christoper Wilde)împreună cu Danielle Campbell(Jessica Olso) au avut rolurile principale în acest film.

| euzictutaci a răspuns:

Eu sunt moarta dupa Sterling.
Ce pacat ca nu poot fi cu el.
Il ador!
Ce pacat ca are o iubita si ca traim in tari diferite.
daca ar veni in romania cu un concert, m-as duce direct in bratele lui.
Are niste ochii super frumosi.
Il iubesc!

| ChishyyAlle a răspuns:

El a avut multe relati, dar crede-ma iti dau ID-ul lui si o sa vezi ca curteaza cu Demi si Demi cu el. Ei s-au indragostit in Sonny With A Chance sezonul 2 chiar dupa ce Demi s-a despartit cu Joe.Se iubesc mult sa vezi!
ID:Sterling_Knight

| printesatha69 a răspuns:

Ee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sterling knight s-a nascut pe 5 marte\ie 1989 si este un actor american a jucat in hanah montan intalinre cu un star i este cel mai trebuie tim si adorabil frumos si acre o gagica cred ca are si il iubesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

. S`a nascut pe data de 5 Martie. 1989. si e zOdia pestii are 21 de ani si e la Hollywood. Nu momentan nu are gagica in urmatorii... 3 anii vrea sa`si vada doar de cariera lui. deci am 17 si in 3 ani ajung la el si eu voi fi cu el app ce fana esti tu? daca habar nu ai desp viata lui?rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sa stii si tu anonimule(2), ceea ce mi-au scris aici toti ceilalti stiam si eu si doream alte informatii, dar din moment ce nimeni nu mi-a dat si alte informatii despre Sterling inseamna ca nu mai exista si ca eu chiar sunt o fana mare pentru ca le stiu pe acestea. Asa ca incearca pe viitor sa nu mai comentezi sau sa spui altceva in afara de ceea ce am cerut eu. Daca vrei sa raspunzi la intrebare raspunde, daca nu, nu mai comenta atata. De unde stii tu ca eu nu stiam aceste lucruri? Arata putin bun simt.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt fana lui il iubesc si am si albume poze postere si obiecte calendar love sterling kinght si am un carnetel cu melodii si stiri despre viata lui bye!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga andra imi pare foarte rau dar nu am chiar nici o stire despre el insa imi pare rau ca anonimul este rautacios cu tine eu chiar te cred ca esti o mare fana! si pe mine ma cheama andra!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu Andra dar eu cred ca nu prea multi stiu date despre Sterling Knight pentru ca este un acrtor(cantare)foarte bun si celebru in statul sau asa ca nu o sa stii nici o data cu adevarat viata speciala a lu Sterling Knight si de asemenea si eu sunt un supar fan deal lu Strling Knight adr stiu ca nu o sa aflu prea multe

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hello ym Sterling Knight

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hello ym Sterling Knight

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

El are o iubita care a gasit-o in padure

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa sti ca are o prietene si nu mai este mult si se insoara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sterling Kinght este un celebru actor si frumos de asemenea, el s-a nascut in data de 5 martie 1989, are 1. 78, el a jucat in Hannah Montana Intalnire cu un Star si este un cantaret pe cinste il ador si as vrea sa il cunosc multi pupici dulci lui Sterling Knight

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sterling Sandmann Knight s-a nascut pe 5 martie 1989 in Houston, Texas, S. U. A.(21 ani). A jucat de mic in piese de teatru. Locuieste in Los Angeles. Da, are o relatie de 1/2 ani cu Demi Lovato. El are o sora, Samantha Scarlett, si un frate, Spencer Shuga.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andreea si eu st o mare fana a lui stearling kinght. il iubesc foarte mult crede-ma cand am vazut ca are 21 de ani am ramas masca si mie nu prea imi place engleza dar acum am in ceput sa fiu foarte atenta la ora deoarece vreau sa ma fac actritz in anglia poate in viitor il voi cunoaste mult noroc andreea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te dreacu fa pentru ca sterling e al meu sa-ti fie clar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-a nascut pe 5 martie 1989

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu il iubesc si stiam ac inf. e cel mqai dragut nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiati ca are porsche negru?:X:X (are o poza cu el p twitter ):X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dc esti fan sterling knight?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Coloare lui este verde ca e din natura are 6masini :rosu, albastru, verde, alb, gri, maro are 21 de ani nu ii place tenisul si iubita lui este vanesa din hight school musical si loacieste in beberlihillss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu il iubesc mult
se spune ca este cu demi lovato

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt Andra Sticlaru si anonimul a fost cam dur dar sa stii ca poti sai invingi pe cei rai! El este o vedeta la Disney channel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasati-l pe bietul baiat in pace

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca il iubesti de ce nu te FUTIcu el?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai el s-a nascut in sua, s-a nascut pe 05. 03. 1989, are 21de ani, si are zodia peste.si nu nu stiu daca are una

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna sunt vecinul lui sterling knight ma numesc christoper sunt in romania pentru ca trebuie sa fac un film de asta stiu romana sterling knight este un om super cand il cunosti sta in las vegas si e un baiat de treaba am fost chiar si cand a filmat filmul starstruck

Întrebări similare