anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt o mare fana Sterling Knight. Imi puteti da niste informatii despre viata lui? Nu-mi trebuie despre filmele in care a jucat sau despre melodiile pe care le-a lansat. Vreau doar despre viata lui si daca se poate si despre actuala relatie (daca are una). Multumesc anticipat!

64 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sterling Knight are 22 ani si l-am cunoscut are o casa frumoasa si locuieste in Statele Unite ale Americii

| Myssteriusthanlife a răspuns (pentru anonim_4396):

Aolo nu mai spune. ce interesant ........pe la psiholog de cand n.ai imi fost? :]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hello ym brather the SterlingKnight ym a Justien Knight ym a brether the Sterling

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din cate stiu eu nu are nicio relatie.pe youtube am vazut ca a aparut la o emisiune se a spus ca isi asteapta perechea si ca el cauta o fata amuzanta cu un aspect placut mai degraba a zis ca asteapta fata perfecta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasatile naiba cu asta ster e tare si nu cred ca daca esti fan nu sti totul despre el si nu ai vorbit cu el eu am vorbit cu el pe mes si e tare si ne conoastem super bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

El are o iubita nu esti tu ci e demi lovato.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, eu am 21 de ani si m-am nascut pe data de 5 martie 1989.Recunosc ca imi place de Sterling Knight, voce lui, aspectul, inima, este un baiat unic.Numele meu este Alice.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley and I are good information Sterling Knight.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iubita lui sterling knight o cheama amalianda florrentinsa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nai iternet de proasta ce esti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Primul lui canteca fost starssruk adica intalnire cu un starla jucat pe Cristoper Wilde

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Puleele voastre habar nau dar a mea vreti so sugeti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-a nascut pe 5 martie 1989, la houston texas sua, este din zodia peste, este un fan al lui demi lovato si din cate stiu eu este si indragotit de ea, vrea sa fie la fel de celebru la zac efron, jonas-ul lui favorit este nick, se intelege f bine cu tiffani ( twani ) si cu chalsea ( stela ) si normal si cu demi lovato (sonny)... pot sa iti spun mai multe pentru ca eu sunt o adevarata fana, stiu aproape totul despre el, m-am uitat la interviurile de pe internet si am aflat f multe, dar daca ai fi o adevarata fana te-am documenta, eu am stat zile intregi in fata calculatorui cautand informatii, si cred ca din cauza asta il visez aproape in fiecare noapte, am camera plina cu pozele lui, il ascult in fiecare zi melodiile...PS : Am auzit ca va sustine mai multe concerte in europa, daca nu vine si in Romania voi merge in cea mai apropiata tara unde va tine concertul, cam atat papa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa cauti pe google dar oricum cei care nu stiti despre sterling nu mai vorbiti pentru ca oricum spuneti baliverne. are 21 de ani si locuieste in los angeles Einstein big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! si eu sunt o fana infocata a lui sterling knight si vreau sa spun ca el a mai jucat intr-un film care se numeste (elle -a modern cinderella tale) el este frumos in acest film dar fata cu care a jucat este putin frumoasa dar si putin grasa... si da el este cu demi lovato de aceea el se intelege mai bine cu nick jonas de cat cu joe jonas

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E! lui sterling Knight a fost la mine acasa si a zis ca ma place asi m-a sarutat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acest Sterling Knight ete un baiat frumos are niste ochi super frumosi si sunt o fana oarecare ci sunt cea mai mare din univers ijiji pentru ca sunt sora lui sterling am stat in Romania 5 ani si am invatat cat decat romana nu stiu perfect de bine dar daca vreti sal cunoasteti mai bine oe fratele meu acesta este aidiul meu... facut de o romanca adelin_nice2008

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

El a fost nascut pe 5 martie 1989si este un actor american. a fost descoperit la un spectacol scolar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sterling's girlfrends i'm good and i'm with him and yes my name is jessica rotar wheller demi lovato was may best friend and i have a close relationshin and sterling are going to get married

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sterling asteapta un copil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da are o relatie si nu iti pot da detalii chiar daca stiu totul despre el si iubita lui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Poate poti afla mai multe de pe site-ul lui oficial www.sterlinknight.net sau poti trmite o scrisoare Fan Mail Address:

Sterling Knight
1 Management
9000 Sunset Blvd.
Suite 1550
Los Angeles, CA 90069
USA

How to send your fan mail and autograph requests to Sterling Knight?:

If you want to request an autograph, follow the guidelines bellow. If you just want to mail a letter with the address above, and do not want anything back, then you can stop reading! If you live in USA send a properly stamped and self addressed envelope (minimum size 8. 5" x 4") with your request letter and a photo. You can include a piece of cardboard to keep the photo from bending in shipping and also add "Do Not Bend" on the envelopes. Send your letter and wait. On average, there is going to be a 3+ month wait for a response. If you do not live in USA, add several* International Reply Coupons. The International Reply Coupons (IRC) will be used by the receiver to purchase american stamps. You can only get them at your post office. Place the IRCs into the envelope, not on it. For more information on reply coupons click here. *For information on postage prices to receive a letter from USA

In speranta ca ti'am putut fi de folos!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sterling knight va juca in rolul principal in filmul x-men si se lucreaza la starstruck 2 nu-i asa ca e super?!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma numesc Ninutz_a si eu sunt o mare fana lui Sterling Knight il iubesc, il ador.Ascultati lume daca el joaca in serialul Sony asta nu inseamna ca el se iubeste cu Demi LOVATO ei sunt pur si simplu prieteni buni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Momentan nu are iubita dar a fost timp de 6 luni cu jessica olson

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este f dragut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In vara am fost in L. A. si e suuper l-am cunoscut pe Sterling Knight cu ajutorul unei prietene care locuieste langa el si sunt foarte buni prietenii. E un baiat super marfa.de treaba si suuper frumos si momentan nu are nici o iubita. Toata vara cat am stat acolo am iesit cu el in oras cand avea timp si ne-am distrat superr marfa. E un timp bun, politicos si fooarte prietenos de care m-am indragostit la prima vedere.Si dabea astept sa vina vara sa ma duc iar in L. A. sa il vad.Asta e tot ce mai stiu despre el.Si persoana anonima sa nu mai viseze la el ca nu are nici o sansa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sterling Knight a fost născut pe data de 5 martie 1989, are 1. 78m şi este un actor american la Disney channel sau la Cartoon Network. A jucat de mic in piese de teatru si a fost descoperit apoi la un spectacol, scolar, de un agent.Pentru rolul din primul sau film "Calm"(2005) s-a mutat cu familia in LA. De asemenea este si cantaret, prima lui piesa fiind Starstruck, pe care o interpreteaza in filmul " Starstruck " de pe Disney Channel. Knight a jucat roluri secundare in Hannah Montana, "The Closer" şi Grey's Anatomy. El a început în filmul 17 Again ca fiul lui Mike O'Donnell (Zac Efron), desi este doar cu doi ani mai mic ca el. Un rol foarte important al sau a fost in Sonny si steluta ei norocoasa, unde a jucat rolul lui Chad Dylan Cooper, un tanar cuceritor si foarte chipes.

Filmul "StarStruck" a fost lansat în februarie 2010. Sterling Knight(Christoper Wilde)împreună cu Danielle Campbell(Jessica Olso) au avut rolurile principale în acest film.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Blah blah blah hai ma ce aveti cum sa nu stiti informatii despre el doamne cauta pe net: informatii despre sterling knight sau in romana : sterling cavaler rolling on the floorhee hee dupa mnne cauta pe net
:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga andreea! asa te cheama nu?
am sa iti spun cateva informatii!
despre relatiia lui actuala stiu doar ca o are pe demi lovato!
i-a cerut prietenia in timpul unei intalniri! paparazii i-au sulprins in timp ce se sarutau! eu sunt o mare fanna de a lui dar sa recunosc nu oi fii eu fanul nr. 1 dar ma multumesc chiar daca sunt fanul nr. 100! iti las un pupic mare! pa-pa!

Întrebări similare