Nu! Văd că au fani, oops, de fapt FANE doar fiindcă sunt așa de hot..Doamne,contează talentul și sufletul și evident vocea, nu corpul și frumusețea, de aia sunt cântăreți! Oricum fără X Factor nici nu ajungeau aici, ca de obicei de aici s-au lansat..Eu chiar nu înțeleg, doar se prostesc pe scenă, nu știu cum o făptură pe Pământul ăsta poate fi obsedat(ă) de acești țânci..deci nu cântă rău live, dar acum nici chiar că ar fi cea mai bună trupă cum consideră unii!
Nu pot sa ii suport pe astia gen Nicki Minaj, Ke$ha, Lady Gaga...pentru ca ca is satanisti, iar J Beaver si 1D...
Nu asemăna One direction și Lala band cu Metallica. Este o adevărată jignire pentru ei( pentru Metallica, logic).
Mda e o trupa ok..adica cei 5 sunt draguti si au voce, dar de curand am auzit ca sunt gay desi nu cred ca e adevarat
Nu ii urasc, dar nu sunt nici fana. Am fete innebunite dupa 1D in clasa. Doar vreo 2-3 asa ca.
De ce i-ai ura? Nu cred ca v-au facut nimic. Adevarat sunt fana, si totusi e decizia mea. Nu cred ca daca tu asculti ceva si eu nu, asta inseamna ca trebuie sa ii urasc "Copii de azi " ..astia suntem si cu asta va mandriti Adica fiecare cu genul lui. Eu ascult mai multe genuri Nu cred ca daca nu aveau voce ajungeau la stadiul de astazi si nu cred ca ar fi castigat atatea premii
Aldea_Ana_Maria_1992 întreabă:
FCBayernMunchen întreabă:
Corina07 întreabă: