| ღღღellaღღღ a întrebat:

imi pl foarte mult muzica si as vrea sa cant la un instrument dar nu ma pot decide la caretongue
voi ce ati alege dintre vioara, chitara sau flaut?
dau funda :X:X

Răspuns Câştigător
| dianafofiu a răspuns:

Trebuie sa alegi sa faci ceea ce iti place cel mai mult, fiindca tot ce faci cu placere, faci bine!

Eu as alege chitara pentru ca e mai energica. Vioara si flautul suna mai trist big grin

Alege ce iti place, si nu te lua dupa cineva! Fii tu insuti si te vei simti bine facand ce-ti placebig grin

SUCCES:*

funda plzzbig grin:

17 răspunsuri:
| TFTB a răspuns:

Depinde de talentul tau. Ei bine, vioara are sunet de pace, chitara de rock, iar flautul de dragoste...Eu as alege chitara, fiindca sunt foarte nebunatica si imi place sa incerc lucruri noi, ca de exemplu...ma voi duce la oras la scoala si ma inscriu la cor cu verisoara mea mai mare. Ei bine, bine.BAFTA

| Lora a răspuns:

Eu as alege chitara si ma tot chinui sa-mi cumpar una dar cheltuiesc mereu banii pe altceva, chitara e faina si cand iesi cu prietenii, sau mergi la mare seara canti, la munte, oriunde e un instrument placut inimii mele.

| AstadaNume a răspuns:

Buma, dintre cele trei instrumente as alege chitara pentru ca eu am facut un an de chitara si chiar mi-a placut foarte mult...eu iti recomand chitara pentru ca este usor de invatat si de multe ori cand canti iti creeaza o placere prin sonaritatea redata... sper ca ti-am fost de folos:*tongue

| AlexSarbu a răspuns:

Pai vioara se folosea mai mult in trecut. Spre exemplu, era instrumentul folosit de tiganii care cantau la petreceri in "Ion", de Liviu Rebreanu; iar acum, mai mult pentru opera. Flaut ma duce cu gandul la fluier, deci asta e mai mult pentru ciobanibig grin. Asa ca ramane chitara, care te ajuta in mai multe genuri muzicale...parerea mea. Spor la invatat!

| Am Muzica In vene a răspuns:

Chitara.big grinbig grin

| Simyx a răspuns:

Pe mine ma fascineaza chitara si pianul...as alege chitara daca as fi in locul tauwinking.

| prettygirl_9890 a răspuns:

Si eu am patit la fel.nu puteam sa ma horarasc dar pana la urma mi-am dat seama si am ales chitara... dupa parerea mea e un instrument superb si extrem de placut. sper sa te ajutehappy

| de a răspuns:

Chitaralove struck!

| AdyMikyMirela a răspuns:

Ciao!
Eu cant la pian, dar as vrea sa renunt pentru cursuri de chitara.
Cu chitara nu canti numai rock... poti compune sau cauta cantece faine, lente, de dragoste si multe altele care pot fii cantate cu aceasta.
E de preferat o chitara simpla nu electronica.

Sper ca ti-am fost de folos!

Succes!winking

| traficanta a răspuns:

Chitara...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chitara clar \dancing.

| Paula_1292 a răspuns:

Chitara :X. Cel putin dintre astea 3winking. Si eu cant la chitarahee hee

| mhg a răspuns:

Chitară aş alege eu. happy

| GuessWho a răspuns:

Chitara e un instrument superb :d

| Helvete a răspuns:

Eu unul as alege chitara. Acum faci ce vreiwinking.

| ~(●.●)...тαηуσσтzα...(●.●)~ a răspuns:

Irryz are dreptate...depinde de talentul tau...
Insa, eu te sfatuiesc sa incerci vioara:X:X. Este un instrument fragil, elgant si totusi special! Si eu cant la vioara de aproape 3 ani, si crede-ma, este fascinant. Sau cel putin asa cred eu. Depinde la ce iti doresti si tu. Alegand vioara, m-am simtit mai speciala, adica, nu prea vazusem oameni(pana in 15 ani ) care sa cante la vioara. Nu am ales chitara fiindca era foarte populatahappy.
Cand am pus prima oara mana pe vioara si am inceput sa cant, am simtit ca, nu stiu, ca sunt libera sau ceva de genul. Parca pluteam in aer.
Mie, sincera sa fiu, mi-a placut mai mult vioara pentru ca, repet, este mai speciala si este un instrument foarte fragil.As fii ales pianul, dar, mi s-a parut altfel acest instrument.

Succes!happy
Sper ca ti-a folosit.

| alecsandor a răspuns:

Cu siguranta chitara daca ma intrebi pe mine :X dar tu alege cu inima.