| smileysmiley a întrebat:

Imi place foarte mult de Justin Bieber, este scump si foarte dragut :X
Vreau si eu sa aflu mai multe informatii despre el, din interviuri, fisa biografica, mai multe, dar daca se poate in romana big grin
Cu cat mai multe detalii si cat mai frumoase, pentru cine vrea fundita big grin

Cei care vor sa ma ajute le multumesc foarte mult, iar cei care au chef de comentarii la adresa intrebari sau al lui Justin va rog sa taca, sa se abtina MACAR DE DATA ASTA.
Multumesc mult si astept raspunsuri CAT MAI MULTE big grin

56 răspunsuri:
| SuperNovaaaaa a răspuns:

Daca intr-adevar ai fi o mare fana al lui nu ar trebui sa intrebi pe tu de el.mai bine afla singura fiinda unii iti vor da inf.gresite intentionat!

| diana a răspuns:

Salut!kiss
A fost descoperit de Usher pe youtube.Are 15 ani.Are parul blond si ochii caprui.Albumul lui se numeste My world.Cateva din piesele lui sunt:One less lonly girl, One time, Pick me, Baby, Love me.Il considera pe Usher ca un frate mai mare. A avut 3 prietene.Primul sarut a fost la 13 ani cu o fata de 17 ani. I-a placut de Rihanna, Beyonce, Megan Fox. S-ae putea sa-i fi placut si de Selena Gomez, dar el spune ca este prea mare pentru el.
Nu sunt obsedata de elbig grin Am citit intr-o revista.

| RoxanaCher a răspuns:

Ai dreptate! justin e foarte dragut!
Pai sa vedem el a devenit vedeta cu ajutorul unor filmulete cu el cantand puse pe youtube. Dupa cateva zile dupa ce au fost puse, toata lumea il admira! Norocul lui a fost ca superstaru Usher a vazut si el filmuletele si i-au placut! Justin a primit un apel de la el.Peste cateva zile a semnat un contract cu o casa de discuri!
Altceva:S-a nascut in Ontario, Canada, are 1 metru 71 si are 15 ani!
Si pentru a afla mai multe despre el si pentru a-i spune ce fan mare esti uite pagina lui de twitter:http://twitter.com/justinbieber
Uite niste site-uri in care poti sa afli mai multe:
http://www.popcorn.ro/index.php?c=4&a=7505
http://bravonet.ro/? s=justin+bieber&submit=cauta
Sper ca ti-am fost de folos!

| DianaPaula14 a răspuns:

YUHUUUU

Justin Biber cel mai tare!

| craniul a răspuns:

Buna justin biber are o prietena da

| dydyana a răspuns:

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Justin_Bieber.da sa stii. justin e chiar dragut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap justin este ...il iubesc!
intra pe bieberzone!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii nascut in canada ontario are 16 ani are prietena pe caitlin bredwer si ii placmult tenisii colorati are peste 100 de perechi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are 15 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall, eu am citit ca justin este o " vedeta a internetului ", dar eu l-am vazut si la tv, tu nu? il vad aproape in fiecare seara pe canalul music chanel si pe musiq1, cineva mi-a spus ca l-a vazut si pe kiss, cu melodiile si videoclipurile " baby " si " one time ", am auzit si noile melodi ale lui : eenie meenie ( ft. sean kingston ), up, first dance, bigger, favorite girl, down to earth. nu stiu daca sunt tocmai noi, dar eu acum ceva timp le-am descoperit, pentru ca nici pe el nu il cunosc de mult timp, si eu vreau sa aflu mai multe, si eu il plac fff mult. eu am gasit pe internet ( cica ) id-uri de-ale lui, le-am adaugat la lista mea si am vorbit cu el ( cred, caci eu l-am intrebat dek e justin bieber, iar el mi-a spus ca da, dar eu nu stiu ce sa cred ), in fine mi-ar place sa fie el justin. eu am gasit detalii despre el in revistele bravo, cumpara si tu, daca vrei. cam atat, deocamdata. pa pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il iubesc pe justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu tine justin este cell mai dragut baiatlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte prost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin biber are 16 ani e fff dulce! imi mai place si miley cyrus, justin este de o seama cu ea si ma astept sa fie impreuna. te pup sunt de acord ca este cel mai sweet om de pe pamant!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

îl iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau sa aflu cat mai multe despre el dar am adresaa lui care este justinbieberbaby

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt Elena, mie tot imi place Justin el este un baiat foarte talentat si el stie cum sa se comporte cu fanii lui si cu fetele din jurul lui.Eu cred ca el nici nu poate sa iasa pina la magazin pentru ca imprejurul lui deodata se ingramadesc fanii lui, apropo eu nu sunt un fan ca cei care il inconjoara si tipa.multumesc******

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este nascut pe data de 14.03.1994.este nascut in aceias zi si luna ca mine.si il urasc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un prost are o voce de fetita de 2 ani.pana si o fetita mica are vocea mai frumoasa decat el, orcat de afoana ar fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o prosta de nota 10 si nu te legi cu nimica de justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun eu ce stiu despre JUSTIN BIEBER. E nascut pe 1 martie 1994, berbec si ii plac fetele amuzante, pe care se poate baza si cu care sa lege o prietenie inainte de atrece la lucruri mai serioase... A spus si ca nu conteaza cum arata, dar sa zambeasca frumos, sa aiba o personalitate puternica si sa il faca sa rada.Stai linistita, Smiley, am citit ca nu e indragostit si ca nu are ioubita, deci bafta.Hei,daca nu iti marege, da-mi si mie numarul lui de telefon! Glumeam! Multa bafta! XOXO!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu cred ca Justin Biber e cel mai furmos si cel mai deragut baiat. Mie imi place foarte mult de el, chiar am foat la doua concerte de ale lui, e chiar si zodia meahappylove struck>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-as propune da intrii pe google si pe youtube pe google o sa ti-apara opoveste din viata lui iar pe youtube o sa vezi niste interviuri in care vorbeste despre cum a ajuns faimo si despre viata lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt vanessa si imi place foarte foarte mult de jastin biber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai poze sa-mi dai si mie pe adresa biancut_za003

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber are un tatuaj in partea dreapta a corpului, tatuajul e o pasare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber este cel mai tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N3bunatiku_tau_vio Id.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! numarul este 0722453689.Si te rog raspunde-mi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa devenim prietene. Ma numesc Sony. Unde stai?