Tanarului cantaret ii plac domnisoarele care au un look natural. Justin Bieber detesta femeile care se straduiesc prea mult sa arate bine pentru a-i atrage atentia si si-ar dori ca acestea sa foloseasca mai putine produse cosmetice. Artistul de 16 ani spune ca nu agreeaza fetele care poarta prea mult machiaj sin u le poate vedea fata. In opinia lui, multe dintre el ear arata mult mai bine fara aceasta "masca", insa sunt atat de nesigure de aspectul lor incat exagereaza. Despre el insusi, Justin afirma ca ii plac fetele cu ochi frumosi si cu un zambet dragut.
Tanarul star American a adaugat ca atunci cand vorbeste cu cineva pe care vrea sa invite in oras se straduieste sa fie cat mai relaxat. Desi are foarte multe admiratoare, Justin a inceput sa iasa in oras cu fetele, la intalniri
Va dau eu id lui justin justindrewbieber0103_94
fiti fericiti fetelor si va iubesc
Prezentare:
Nume: Bieber.
Prenume: Justin.
Locul nasterii: Ontario/Canada.
Zi de nastere: 14. 3. 1994.
Culoarea parului: blond inchis.
Culoarea ochilor: caprui.
Inaltime: 1, 71 m.
Greutate: 57 kg.
Este nascut pe 1 martie nu pe 14 martie
Uite am eu niste noutati care iti pot fi de mare folos sunt niste informatii foarte pretioase sa nu mai zici la nimeni:
Justin Bieber(zis berbecul) da limbi in p*izde si suge p*uli zilnic...si o face pe gratis si de placere. Ei ce zici de asta? SzZzsUUpPerRRrr nu?
nustiucenumesadau întreabă: