anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna imi place un baiat de mult timp si nu stiu cum sa al impresionez luiai plac fetele de genu sa vorbeasca mai vulgar sa stea pana sa antuneca iar eu sunt mai sensibila nu prea ma machez dar an rest ma ambrac frumos parul mil aranjez nu stiu cum sa al fac sa se uite la mine macar un pic tinand cond ca al cunosc de 4 ani si ceva va rog ajutati-ma

3 răspunsuri:
| hasegawa a răspuns:

Am umblat dupa al meu fost prieten 5 ani, la inceput am incercat sa ies cat mai mult in evidenta, aveam 9 ani dar ce sa-i faci la dragoste daca vine, nu tine cont de varsta... dupa foarte mult timp doar ma mai gandeam la el, vorbeam cand ne vedeam si atat...insa dupa 5 ani deja s-a intors roata, el a fost cel care a tot incercat sa se bage in seama cu mine, dragostea/placerea pentru el inca era prezenta asa ca am devenit prieteni.
Au urmat alti 4 ani care au fost cei mai frumosi, a-si vrea chiar toata lumea sa aiba parte de asa dragoste, insa totate au un final. exista un proverb "roata calca pe fiecare spita", asteapta ca el va fi cel care va veni dupa tine, chiar daca asta cere rabdare si foarteee mult timp

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai asteapta o saptamana, iar daca tot nu te bagain seama, sa nu o faci nici tu. Treci la altul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai si eu plac un baiat daca vrei sa ai atragi atentia fi fitoasa asta sigur de va ajuta ancearca sa vorbesti cu cineva an gluma mai vulgar cand esti prin preajma lui daca vrei mai multe id meu bombonica_dulcenr1