De ce, iti place? Da?/Atunci du-te dracu, putrezi-ai in cazanu lu Satan si mancati-ar viermii din rect si din ADN.
A fost o simpla intrebare! Nu e cazul sa reactionezi intocmai ca un individ lipsit complet de educatie si bun-simt! Sa iti fie rusine!
Bla, bla, bla,
bla, in primul rand nu-ti permit sa ma faci pe mine needucat ca nu ma cunosti, doar ca stiu ce versuri nenorocite sunt in acel cantec si m-am enervat.Totusi imi cer scuze, si iti zic din nou, prima oara frumos, nu-ti permit sa-mi vorbesti asa, nu ma cunosti, nu stii ce fel de persoana sunt, nu ma judeca doar dupa un comentariu ca sa nu te judec nici eu dupa intrebare, raspunsul a fost mai mult la misto, plus ca, ti-am mai zis, m-am enervat.
In primul rand, tu ai inceput sa imi vorbesti urat (foarte urat, chiar) fara sa ma cunosti si fara sa stii ce fel de persoana sunt (ai plecat de la ipoteza ca, daca am intrebat ceva, imi si place acel ceva). Uite ca eu nu stiam ce versuri sunt in acel cantec si voiam sa il aud. Dar nu inteleg de ce ma cobor la nivelul tau si iti dau explicatii, cand nu ai fost in stare sa intelegi ca NU te-am etichetat ca fiind "needucat". Am spus doar ca "nu e cazul SA REACTIONEZI INTOCMAI CA UN INDIVID LIPSIT DE EDUCATIE SI BUN-SIMT". Daca te-ai simtit ulterior ca un individ needucat, asta e partea a doua. Eu am vorbit despre o reactie (o manifestare temporara intr-un anumit caz), nu despre tine. Nu te cunosc si crede-ma, nici nu-mi doresc sa te cunosc. Gandeste putin inainte de a spune si de a posta ceva.
Tocmai de aia mi-am cerut scuze, pentru ca te-am jignit si te-am clasificat gresit, printre cei carora aproba versurile.Asa m-a facut sa ma simt raspunsul tau, si chiar ai avut dreptate, am dat dovada de nesimtire, m-am purtat ca un pu.toi de 8 ani, motiv pentru care, mi-am cerut scuze, dandu-mi seama ce tampenie am facut, cand ti-am raspuns.