La multi ani! Cat mai multe impliniri in noul an! Speculatii se pot face multe. Adevarul il poti afla doar daca vezi cu ochii tai.
Merci de urare la fel!
asa am auzit si eu, dar eu am auzit ca e si cheala e posibil sa fie doar barfe, posibil sa fie si adevarat
Nu. Este hermafrodita. Este o diferenta, adica are si organe reproducatoare feminine, cat si masculine. Faptul ca ar fi hermafrodita l-a recunoscut chiar si ea insasi, dar a spus ca ea se considera femeie.
Lady Gaga nu e barbat. e femeie, si nu e cheala. are par, numai ca ii place sa poarte peruca in unele videoclipuri, de exemplu in videoclipul bad romance. acolo unde ii cu parul lung si ondulat e parul ei natural. si din cate ati observat poarta si pantaloni latex in gen dealaa. sau tot felul de costume. si nu se vede nimic de barbat!... si la multi ani!
Http://www.apropo.ro/fun/lady-gaga-este-barbat-video-4724808 uita-te atenta pe la minutu 1:10, cand se da jos de pe scooter, cred ca ii ceva suspect sub rochita
Nu se stie sigur.Multi zic, ca este barbat sau femeie. Daca se va afla adevaru` va aparea pe toate site-uriile din romaniaLa multi ani! Si multe, multe, impliniri, sanatate si toate cele bune!