Miley Cyrus-imi place de eax. ma uit mereu la serialele cu ea.si cateva din melodiile ei imi plac: Who Said, Fly on the wall, the best of both words, if we were a movie, party in the u. s. a si see you Again:d
Si ca aspect fizic e destul de frumoasa...
Justin Bieber-habar n-am cine e...de fapt, am auzit doar ca are 15 ani si cam atat aa...si ca s-a dat la Rihanna)lol.
Jonas Brothers--la inceput nu-mi placeau dar de cand am vazut un film cu ei, au inceput sa-mi placa cel mai dragut e Joex
si melodii imi place aia cu care incepe serialu`: Live to Party
si melodia in care canta Joe cu Demi
Eminem--nu ma intereseaza...
Adela Popescu-nu-mi place deloc de ea nici cum canta, nici in filme. poate pentru ca nu-mi plac telenovelele
Pcd-imi place mult e trupa mea preferata:d cel mai mult imi place Nicole si Ashley
Cat despre melodii imi plac toate
Catalin-e super dragut mi-a placut de cand l-am vazut la megastar:d imi place melodia aia"Run away"
Puyax-il ador.imi plac ochii lui.si cum canta normal sus pe bar \:d/
Si enrique imi place:p
Miley nu-mi palce deloc, Justin la fel canta oribil si a devenit si el vedeta peste noapte, jonas asa si asa, eminem merge, adela las-o balta, pussycardolls sunt bune, catalin nu am nic o treaba, enrique imi place si puya are unele mel super:X aa si andrei nici cu ala n-am nici o treaba.
Miley cyrus- imi place la nebunie pentru ca poate sa cante live si sa danseza, are o voce asa buna :X
justin bieber- nu prea imi place sincer
jonas brothers- mda nici dupa aia nu ma dau in vant nu-mi place decat serialul
eminem- nu-mi place decat o melodie
adela popescu-...
andrei- cine e ala?
Enrique Iglesias- da canta bine :X si e frumusel
puya- asa si asa nu e chiar genu meu
Miley cyrus imi place doar cum arata si cum canta melodia preferata a ei este the cilmb...jonas este una din cele mai preferate trupe imi plac toate melodiile lor... puya imi plac cateva din melodiile lui de ex: pun stop de maine iar restul praf
Miley Cyrus - nu sunt mare fan, dar are cateva melodii bune
Justin Bieber - talentat si cam atat
Jonas Brothers - idem Miley
Eminem - not my type, dar imi plac cateva melodii
Adela Popescu - inainte mai era cum mai era, dar acum sa nici n-aud de ea :-&
Pussycat Dolls - what's not to like?
Catalin - imi place accentul
Andrei -
Enrique Iglesias - idem Pussycat Dolls
Puya - cand scoate o piesa imi place, dar ma plictisesc repede :-p